Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Moerdijk

Ondernemen gaat met ups en downs gepaard, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar wat als je bedrijf in een neerwaartse spiraal zit waar je niet meer uit komt? Dan is er gelukkig een adres waar je als ondernemer uit de gemeente Moerdijk terecht kunt met al je vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening. Aarzel niet en neem gerust contact op met één van de specialisten van De6voorOndernemers.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Moerdijk en Halderberge

Lig niet wakker over geldzorgen

Ben jij een ondernemer in de gemeente Moerdijk en op zoek naar meer informatie over schuldhulpverlening Moerdijk voor je bedrijf? De6voorOndernemers kan jou als ondernemer uit gemeente Moerdijk verder helpen door al je vragen over schuldhulp te beantwoorden. Minder (geld)zorgen? Niet meer wakker liggen over hoe het nu verder moet? Het gratis advies helpt je verder in de volgende stap naar een financieel gezond bedrijf of een passende regeling voor de schulden van je onderneming.

Vind jij het als ondernemer lastig om anderen om advies te vragen? Hou jij de zorgen over je bedrijf liever voor jezelf, maar kun je steeds vaker de slaap niet vatten vanwege de problemen waarin je onderneming zich bevindt? De specialisten van De6voorOndernemers hebben daar alle begrip voor en kunnen je in alle discretie verder helpen met antwoord op je vragen over financiën, schuldhulp en schuldhulpverlening voor ondernemingen. Jij als ondernemer die woont in de gemeente Moerdijk wordt snel geholpen, zodat je ook snel weer verder kunt met je bedrijf. Geen slapeloze nachten meer, maar duidelijk advies.

Bij De6voorOndernemers kun je niet alleen terecht met financiële vragen, er zijn ook specialisten op diverse andere gebieden beschikbaar. Daarbij kun je denken aan (online) marketing, personeelszaken en ook vragen over het laten groeien van je bedrijf kun je stellen aan onze specialisten. In de loop van de tijd zullen er steeds meer diverse experts beschikbaar komen op de website.

Altijd een expert die je kan helpen

Op het moment dat je eenmaal de knoop hebt doorgehakt dat het zo niet langer kan, begint voor jou de zoektocht naar antwoorden en oplossingen. De specialisten van De6voorOndernemers helpen je graag op weg. Zij zijn er voor alle ondernemers uit de gemeente Moerdijk. Je kunt op de website een overzicht vinden met alle specialisten die momenteel zijn aangesloten bij De6voorOndernemers. Behalve hun foto vind je ook meer informatie over de expert zelf en zijn/haar vakgebied. Als dat je niet genoeg helpt om een keuze te maken, dan kun je de check invullen om zo tot de meest geschikte specialist voor jouw vraag te komen.

Uiteraard betekent het vinden van de juiste specialist niet alleen dat diegene over de juiste kennis beschikt. Het is belangrijk dat je die persoon kiest die jou het meeste aanspreekt. Dat is meteen ook het grote voordeel van het platform van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Tussen alle specialisten zit er altijd wel eentje waarbij jij het gevoel hebt dat die je echt verder kan helpen. En heb je eenmaal die persoon gevonden? Dan kun je ervan verzekerd zijn dat jouw vraag niet alleen met de nodige expertise, maar ook met discretie wordt behandeld. Bij De6voorOndernemers snappen we dat je voor het vragen om hulp niet zomaar over één nacht ijs bent gegaan en dat die stap een heel grote voor je is geweest.

Er bestaan tal van organisaties en instanties die het leven van ondernemers makkelijker kunnen maken. Een flink aantal daarvan zul je niet eens van naam kennen, terwijl ze je wel verder kunnen helpen. En zelfs al zou je de instanties wel kennen, het valt in de praktijk niet altijd mee om de juiste stichting of organisatie te vinden die aansluit bij jouw vraag. Ook daar kan De6voorOndernemers je mee helpen. De specialisten weten precies waar je moet zijn voor een passend antwoord en verwijzen je graag door.

Hulp nodig?
Schuldhulpverlening voor ondernemers

Laagdrempelig advies voor ondernemers uit gemeente Moerdijk

De drempel om advies in te winnen over schuldhulp en schuldhulpverlening kan een hele hoge zijn en De6voorOndernemers wil die drempel graag zo laag mogelijk voor je maken. Als ondernemer uit de gemeente Moerdijk kun je daarom kosteloos gebruik maken van het platform. Hoe het werkt? Zodra je een passende specialist hebt uitgekozen, dan neem je zelf via de e-mail contact op. In het e-mailbericht geef je een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je vraag. Daarna zal de betreffende specialist binnen afzienbare tijd antwoord op je vraag geven of je door sturen naar de instantie die je verder kan helpen.

Het platform van De6 Gemeenten heeft als doel om zogenaamd staand advies te geven. Dat wil zeggen dat jij als ondernemer uit de gemeente Moerdijk door de specialist snel op weg geholpen wordt met kort advies. Daarmee bedoelen we advies dat in principe meteen te geven is, zodat je direct een stapje verder komt. Dat kan gaan om een antwoord of een doorverwijzing en het staand advies is altijd kosteloos. Natuurlijk kunnen er situaties voorkomen waarin staand advies niet voldoende is en je een uitgebreider antwoord nodig hebt (zogenaamd zittend advies).

Voor zittend advies is meer uitzoekwerk of meer verdieping nodig en in bepaalde gevallen kunnen daar wel kosten aan verbonden zijn. Specialisten die werken vanuit de gemeente Moerdijk of een (semi-) overheidsinstantie zullen het verdere advies veelal kosteloos kunnen aanbieden. Binnen De6voorOndermemers zijn er echter ook ondernemers werkzaam en het kan zo zijn dat zij wel een vergoeding vragen voor uitgebreider advies. Als er kosten aan verbonden zijn, dan zal de betreffende adviseur dit altijd duidelijk vooraf aangeven en alleen verder gaan wanneer jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten achteraf.

Aarzel niet langer en win advies in bij De6voorOndernemers, zodat je niet langer meer wakker hoeft te liggen vanwege geldzorgen of oplopende schulden.

Doe nu de check en neem rechtstreeks contact op met de specialist van je keuze!

Specialisten die ondernemers uit de gemeenten Moerdijk steunen:

Coby helpt

Vestigingsmanager van Over Rood Breda

Coby Eestermans, specialist van De6voorOndernemers.nl

Coby Eestermans

Direct contact Lees meer over Coby

Ik ben Coby Eestermans, vestigingsmanager van Over Rood Breda. Mijn team is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers (veelal ZZP-ers), die in financiële problemen zijn geraakt. Wij zijn vrijwilligers, vaak zelf (voormalig) ondernemer en wij willen graag onze expertise inzetten om jou als ondernemer te begeleiden naar een financieel gezonde toekomst. Dat doen we door eerst de problemen in kaart te brengen en dan met jou te zoeken naar de juiste oplossing. Samen met ons sta je er in een lastige periode van je leven niet alleen voor. Wij helpen je net zo lang tot je het zelf weer aankunt óf bij het juiste loket verder geholpen wordt.

Lees minder

Dennis helpt

Trajectbegeleider Schuldhulpverlening

Dennis Luisterburg, specialist De6voorOndernemers

Dennis Luisterburg

Direct contact Lees meer over Dennis

Aangenaam, ik ben Dennis Luisterburg, vanaf 1 maart 2023 werkzaam als trajectbegeleider schuldhulpverlening bij Gemeente Moerdijk. Samen met mijn fijne team collega’s helpen wij de inwoners van onze regio bij het oplossen van hun financiële vragen en problemen. Ik heb in de afgelopen 12 jaren in andere gemeenten gewerkt, maar ben zelf ook zelfstandig ondernemer geweest. Ik kan mij dus goed verplaatsen in uw situatie, en zet graag dat stapje extra voor mijn cliënten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft omtrent uw financiën, ook als u nog geen schulden heeft, maar zeker ook als u die wèl heeft. Dan maken we een afspraak om in goed vertrouwen te bespreken wat u nodig heeft om uw vragen of problemen op te lossen.

Lees minder

Henk helpt

Ondernemersklankbord West-Brabant

Henk van Ooyen, specialist van De6voorOndernemers.nl

Henk van Ooyen

Direct contact Lees meer over Henk

Vanuit mijn jarenlange ervaring bij grotere bedrijven help ik graag ondernemers vooruit die een onderneming willen starten of die begeleidt willen worden in het verder ontwikkelen van hun business. Mijn expertise ligt vooral op het gebied marketing, sales, innovatie en algemeen management. Ik krijg energie van het sparren met ondernemers en hen zo te helpen bij de vele uitdagingen waar zij in hun bedrijfsactiviteiten mee te maken hebben.

Ik ben nu ruim zes jaar adviseur bij het Ondernemersklankbord. In 2015. Ben zelf nooit zelfstandig ondernemer geweest, maar in mijn carrière als merkenbouwer bij multinationals heb ik in het internationale ondernemen wel enorm veel waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Bagage die ik graag inzet om mkb-ondernemers te helpen om hun propositie helder te krijgen en hun doelstellingen te realiseren.

Lees minder

Kitty helpt

Casemanager Schuldhulpverlening

Kitty Pals, specialist van De6voorOndernemers.nl

Kitty Pals

Direct contact Lees meer over Kitty

Door mijn jarenlange ervaring in het sociaal domein, heb ik een uitgebreide kennis over regelingen en partners waarmee we kunnen samenwerken. Ik ben betrokken en wil graag mensen helpen. Ik zal dan ook de best mogelijk oplossing zoeken voor de ondernemer binnen de mogelijkheden die er zijn.

Lees minder

Mirjam helpt

Trajectbegeleider Schuldhulpverlening

Mirjam de Graad, specialist De6voorOndernemers

Mirjam de Graad

Direct contact Lees meer over Mirjam

Ik werk bij de gemeente Moerdijk als trajectbegeleider Schuldhulpverlening. Ik loop inmiddels al een aantal jaar mee en heb bij meerdere gemeenten in de keuken mogen kijken. Veel van de hulpvragen kwamen van particulieren, maar ook steeds meer van ondernemers. Een schuldregeling hoeft niet per definitie het einde van uw onderneming te betekenen. Samen met u en andere experts onderzoeken we wat de beste oplossing voor u is. Zit u als ondernemer in zwaar weer en wilt u een passende oplossing? Neem gerust contact met me op.

Lees minder

Pascale helpt

Trajectbegeleider schuldhulpverlening

Pascale Cullens, specialist van De6voorOndernemers.nl

Pascale Cullens

Direct contact Lees meer over Pascale

Ik werk bij gemeente Moerdijk als trajectbegeleider schuldhulpverlening. Ik bied hulp en ondersteuning aan particulieren en ondernemers die schulden hebben, of waar schulden dreigen te ontstaan. Tijdens een adviesgesprek luister ik graag met een open mind en zonder oordeel naar je verhaal.  Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Ik kan me voorstellen dat het erg moeilijk is om de stap richting hulpverlening te zetten. Maar juist door in een vroeg stadium aan de bel te trekken kunnen grotere problemen voorkomen worden. Financiële problemen geven veel stress. Trek daarom tijdig aan de bel. Ik denk graag met je mee!

Lees minder

Paul helpt

Adviseur Ondernemersklankbord

Paul van 't Hooft

Paul van ’t Hooft

Direct contact Lees meer over Paul

Ik ben Paul van ’t Hooft, gepensioneerd en op vrijwillige basis actief als adviseur voor het Ondernemersklankbord. Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven. Met de kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan adviseer ik bedrijven met uiteenlopende vraagstukken. Dit kunnen starters zijn, bedrijven met groei ambities, maar ook bedrijven die (financieel) met de rug tegen de muur staan. Het belangrijkste is om samen met de ondernemer de situatie in kaart te brengen, het perspectief te bepalen en de prioriteiten te stellen. Met dit inzicht en overzicht kan de ondernemer weer aan de slag en fungeer ik vervolgens als vraagbaak en klankbord. Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben aarzel dan niet om te bellen.

 

Lees minder

Roy helpt

Regiovoorzitter OKB-team West-Brabant

Roy van Diem, specialist van De6voorOndernemers.nl

Roy van Diem

Direct contact Lees meer over Roy

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als vrijwilliger voor het Ondernemersklankbord. Ik heb veel plezier met het helpen van ondernemers in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste vind ik, klikt het en open eerlijk zijn. Voor een ondernemer: wat onderscheidt je van je concurrenten en blijf bij je je leest. Samen maken we er een succes van. Ik sta klaar!

Lees minder

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers