Wat kan De6voorOndernemers voor jou betekenen?

Gemeentes, organisaties en instanties

Wanneer jij ondernemer bent en woonachtig bent in de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen of Zundert, kun jij de specialisten op dit platform kosteloos om advies vragen. Het gaat hierbij om zogenoemd 'staand advies', ofwel advies wat vrijwel direct te geven is.

Het platform De6 voor Ondernemers is een initiatief van De6 gemeenten, bestaande uit de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert, in samenwerking met lokale partnerorganisaties die zich richten op ondernemers. Het platform heeft als doel om de ondernemers uit De6 gemeenten een laagdrempelige manier te helpen op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
De gemeente is er voor jou als ondernemer

De gemeente is er voor jou als ondernemer

Wist je dat gemeenten ondernemers op verschillende manieren kunnen ondersteunen? Bijvoorbeeld wanneer u informatie of nodig heeft, of wanneer u (tijdelijk) financiële ondersteuning behoeft. Op de websites van de individuele gemeentes die deel uitmaken De6 gemeentes kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Gemeente Moerdijk: https://www.moerdijk.nl/bedrijven

Gemeente Halderberge: https://halderberge.nl/ondernemen-Halderberge

Gemeente Rosendaal: https://roosendaal.nl/ondernemen

Gemeente Etten-Leur: https://www.etten-leur.nl/Ondernemer

Gemeente Rucphen: https://www.rucphen.nl/bedrijven

Gemeente Zundert: https://www.zundert.nl/ondernemen

 

Klik op afbeelding hiernaast om de video van de lancering van De6voorOndernemers.nl te bekijken!

Nuttige organisaties voor ondernemers

Ken jij het Ondernemersklankbord (OKB) al? Of bijvoorbeeld het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK)? Of Stichting Over Rood? Zomaar een paar voorbeelden van stichtingen en organisaties die zich richten op het helpen van ondernemers. Er zit hier een enorm scala aan kennis en mogelijkheden die jou als ondernemer verder kunnen helpen. Het zou zonde zijn om je niet eens te verdiepen in deze organisaties. Hieronder stellen alle betrokken organisaties, evenals De6 Gemeenten zich aan je voor. Scroll naar beneden en lees snel meer!

Gemeenten

Gemeente Etten-Leur

Etten-Leur

De Gemeente Etten-Leur is voor al haar inwoners, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen

De Gemeente Moerdijk is voor al haar inwoners, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Gemeente Rucphen

Binnentuin 1, 4715 RW Rucphen

De Gemeente Rucphen is voor al haar inwoners, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Gemeente Halderberge

Parklaan 15, 4731 GJ Oudenbosch

De Gemeente Halderberge is voor al haar inwoners, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Gemeente Zundert

Markt 1, 4881 CN Zundert

De Gemeente Zundert is voor allerlei zaken, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, Roosendaal

De Gemeente Roosendaal is voor al haar inwoners, en uiteraard ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van relevante informatie, advies en regelingen voor ondernemers. Bezoek de website om meer te lezen over hoe de gemeente jou zou kunnen helpen.

Kosteloos advies van lokale specialisten?

Met De6voorOndernemers sta je er niet alleen voor. Hier is hoe het werkt:

vul de check in

Kies de specialist

Neem Contact op

Organisaties

Ondernemersklankbord

West-Brabant

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Lees meer

Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan wij ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. Onze adviseurs zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap.

Of het nu om een ondernemingsplan, marketing, verkoop, financiële zaken, bedrijfsovername gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want u bent en blijft degene die beslist. De adviseurs fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Lees minder

IMK

Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf helpt je als ondernemer met advies en diensten zodat je weet wat je opties zijn, je verantwoorde keuzes kunt maken en zelf de regie kan houden. 

Lees meer

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf beschikt over een eigen kenniscentrum ter ondersteuning van de dienstverlening en detacheert tevens medewerkers bij gemeentes en bedrijven.

 

Lees minder

Werkplein Hart van West-Brabant

Etten-leur

Werkplein Hart van West-Brabant verstrekt (bijstands-)uitkeringen en probeert uitkeringsgerechtigden zo snel en goed mogelijk weer naar werk te leiden.

Lees meer

Werkplein Hart van West-Brabant verstrekt (bijstands-)uitkeringen en probeert uitkeringsgerechtigden zo snel en goed mogelijk weer naar werk te leiden. Werkplein Hart van West-Brabant verstrekt (bijstands-)uitkeringen en probeert uitkeringsgerechtigden zo snel en goed mogelijk weer naar werk te leiden.

Lees minder

Start To Grow

Etten-leur

StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben, net zijn gestart of al een aantal jaar een bedrijf hebben en verder willen doorgroeien.

Lees meer

StartToGrow is er voor deze ambitieuze ondernemers, maar ook voor de ondernemers die door de crisis in zwaar weer zijn gekomen. Want ondanks dat de coronacrisis achter ons ligt, zijn er nog genoeg ondernemingen die de gevolgen hiervan nu pas gaan merken. Speciaal voor die ondernemers hebben we 1 op 1 businesscoach gesprekken.
Ook bieden we kosteloze ondernemersevents. Dit zijn inspirerende evenementen waarin het ondernemen centraal staat. We luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. Dat doen we onafhankelijk en tegen minimale kosten. Door onze regionale samenwerking met de gemeentes Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal en Etten-Leur. Wij zijn niet gedreven door winst, maar door passie. Passie voor ondernemen.

Meer weten? Bezoek onze website:
StartToGrow academy
StartToGrow ondernemers events

Lees minder