Schuldhulp voor ondernemers

Wanneer het (even) niet zo goed gaat met je bedrijf, dan zijn er verschillende scenario's mogelijk. Zo kun je gewoon verder gaan zoals je dat altijd al hebt gedaan. Het komt vast allemaal weer in orde. Toch? Je kunt compleet bevriezen en je kop als een struisvogel in het zand steken of je gaat op zoek naar een goede oplossing. In de laatste geval kan De6voorOndernemers je helpen met concreet en nuttig advies over schuldhulp voor ondernemers.

Trek op tijd aan de bel

Als het al een tijdje minder goed gaat, dan is het heel verleidelijk om als een struisvogel je kop in het zand te steken. Zo raak je in de stress wanneer er weer een blauwe envelop op de mat valt en daarom maak je die enveloppen gewoon niet meer open. Je neemt ook de telefoon niet meer op uit angst dat het een leverancier is die over een openstaande factuur belt. Misschien heb je privéspaargeld gebruikt om zakelijke rekening te betalen en slaap je steeds slechter. Dat is er van lieverlee ingeslopen en waarschijnlijk weet je zelf best dat het zo niet meer door kan gaan. Toch is de stap om hulp te vragen een heel grote voor je.

Dat is begrijpelijk. Je bent als ondernemer gewend om zelf alles te regelen en eigenlijk schaam je je ook een beetje. Je geeft liever niet toe, dat je hulp nodig hebt. Schulphulp voor ondernemers kan juist veel voor je bedrijf betekenen. Als je er voor open staat en op tijd aan de bel durft te trekken.
Het is belangrijk dat je probeert om met een open blik naar de toekomst te kijken. Met welke tactiek kom je het verste? Als je geen actie onderneemt, dan bestaat de kans dat de situatie alleen maar erger wordt. Hoe langer je wacht, hoe verder je schulden oplopen. Met alle gevolgen van dien.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Hulp vragen is geen teken van zwakte

Je bent als ondernemer gewend om zelf alles op te lossen, maar onthou dat het geen schande is om om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Je hoeft het niet alleen te doen, De6voorOndernemers kan je helpen. Wij van De6voorOndernemers kunnen je helpen om uit de schulden te raken en te blijven. Onze experts weten waar ze het over hebben en bieden gratis, discrete schuldhulp aan ondernemers uit de gemeente Moerdijk, Halderberge, Etten-Leur, Rucphen, Zundert en Roosendaal.

Hulp vragen is geen teken van zwakte, het vergt juist moed. De specialisten van De6voorOndernemers weten dat als geen ander en zij bieden naast een luisterend oor ook gerichte antwoorden op al jouw vragen. Of het nu gaat om een verwijzing naar de juiste regeling of instantie, antwoord op een vraag over financiering, je kunt bij ons kosteloos terecht met al je vragen. Vul de check in en ontdek welke specialist het beste aansluit bij jouw bedrijf en hulpvraag.

Hulp nodig?

Schulden oplossen met schuldhulp

Ben jij aan het kijken of je ergens extra geld kunt lenen of gebruik jij je spaargeld om de aanmaningen te voldoen? Hoewel het misschien een logische reactie lijkt, is het de vraag of het verstandig is. Voordat je een dergelijke stap neemt, is het belangrijk om goed na te denken over de eventuele gevolgen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ook privé in de problemen komt of dat de schulden juist alleen maar verder oplopen in plaats van verminderen.

Een gesprek met één van de specialisten van De6voorOndernemers helpt je de verschillende opties voor jouw specifieke situatie op een rij te zetten. Er bestaan meerdere mogelijkheden om uit de schulden te raken. Onze specialisten kunnen je voorzien van advies over zaken zoals schuldhulp voor ondernemers en schuldhulpverlening. Durf de eerste stap te zetten en vraag één van de specialisten om je te informeren naar alle mogelijkheden en regelingen die openstaan voor ondernemers zoals jij.

Schuldhulp voor ondernemers - De6voorOndernemers

Kosteloos advies nodig van lokale specialisten?

Met De6voorOndernemers sta je er niet alleen voor en hoef je je problemen niet alleen aan te pakken. Hier is hoe:

vul de check in

Kies de specialist

Neem Contact op

Je staat er niet alleen voor

Op het moment dat je eenmaal de knoop hebt doorgehakt dat het zo niet langer kan, dan begint voor jou de zoektocht naar antwoorden en oplossingen. De specialisten van De6voorOndernemers helpen je graag op weg. Zij zijn er voor alle ondernemers uit de gemeente Roosendaal, Zundert, Etten-Leur, Rucphen, Halderberge en Moerdijk. Je vindt op de website een overzicht met alle specialisten die momenteel zijn aangesloten bij De6voorOndernemers. Je ziet behalve hun foto meer informatie over de expert zelf en zijn/haar vakgebied. Twijfel je over welke expert jou het beste verder kan helpen, dan vul je de check in en vind je op die manier makkelijk en snel de meest geschikte specialist voor jouw vraag.

Het is belangrijk dat je die persoon kiest die jou het meeste aanspreekt, waar jij het meeste vertrouwen in hebt. Dat is het grote voordeel van het platform van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Tussen alle specialisten zit er altijd wel eentje waarbij jij een goed gevoel hebt. Heb je een geschikte expert gevonden? Dan ben je ervan verzekerd dat jouw vraag niet alleen met de nodige expertise, maar ook met discretie wordt behandeld. Bij De6voorOndernemers snappen we dat je het vragen om hulp een heel grote stap voor je is geweest. We hopen in elk geval dat je weet, dat je er niet alleen voor staat. Neem nu contact op met één van onze specialisten.

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers