Ondernemers steunen
ondernemers in zwaar weer
met gratis advies

In deze onzekere tijden met de ene crisis na de andere kan het zo maar gebeuren dat het niet goed gaat met je bedrijf. Eén jaar verlies lijden is tot daar aan toe, dat kun je nog wel compenseren met een beter jaar. Maar wat als de verliezen structureel worden? En er misschien zelfs wel schulden ontstaan? De6voorOndernemers is een initiatief waarbij andere ondernemers je kunnen voorzien van gratis advies.

ondernemers steunen ondernemers in zwaar weer met gratis advies

Begripvol en discreet

Normaal gesproken krijg je energie van je werk en vind je het geen enkel probleem om lange dagen te maken voor je eigen bedrijf. Maar je merkt dat er de laatste tijd de klad in is gekomen. Niet dat je het niet leuk meer vindt, maar je maakt je zorgen. De onbetaalde facturen stapelen zich op en je bent bang dat je straks tot over je oren in de schulden zit. Om hulp vragen? Dat doe je liever niet. Je vindt de hele situatie al moeilijk genoeg.

Heel begrijpelijk, want je trots zit je in de weg. De specialisten van De6voorOndernemers snappen dat. Een groot aantal specialisten is zelf ook ondernemer. Zij helpen je een weg te vinden in het oerwoud van regelgeving, subsidies en (overheids)instanties. Dat doen ze belangeloos, omdat ze uit ervaring weten hoe uitdagend ondernemen kan zijn. Als er iemand begrijpt wat je meemaakt, dan zijn dat onze experts. Ze zullen je vraag daarom steevast met de nodige discretie behandelen.

Weer een financieel gezond bedrijf

Het kan de beste overkomen. Je bedrijf heeft te kampen met een flinke dip in de opbrengsten. Dan kun je bij de pakken neerzitten of je kunt actie ondernemen. Het feit dat je op deze website bent aangekomen, geeft aan dat je hebt gekozen voor het laatste. Een goede keuze! De mensen achter De6voorOndernemers helpen je met liefde en plezier om de neergaande spiraal te doorbreken. Zij luisteren naar je zonder te oordelen, zijn op de hoogte van relevante regelgeving en weten de weg naar officiële instanties.

Of je onderneming momenteel al schulden heeft of in de schulden dreigt te raken, onze specialisten kijken samen met jou wat de beste optie is. Dat kan een aanvraag voor schuldsanering (WSNP voor eenmanszaken en VOF’s) zijn, waarbij de expert je de weg wijst naar het juiste traject. Maar misschien kan een verandering in de bedrijfsvoering er ook voor zorgen dat je bedrijf weer financieel gezond wordt. In welk stadium je onderneming zich ook bevindt, De6voorOndernemers geeft je kosteloos advies.

Hulp nodig?
ondernemers steunen ondernemers in zwaar weer met gratis advies

Is gratis advies ook echt gratis?

Je wordt door de experts van De6voorOndernemers geheel kosteloos op weg geholpen met je hulpvraag. Daarbij gaat het om, wat wij noemen, staand advies. Advies dat in principe direct te geven is en waar jij direct een stapje verder mee geholpen bent. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan een doorverwijzing. Dit staand advies is altijd gratis.

Misschien heb je meer informatie nodig en vraagt dat van onze specialist meer verdieping of uitzoekwerk. Dit noemen we zittend advies. Dat is vaak ook kosteloos als de specialist vanuit de gemeente of vanuit een semi-overheidsorganisatie werkt. Adviserende ondernemers geven gratis staand (kort) advies, maar kunnen een financiële vergoeding vragen voor mogelijke raadgeving of werk dat volgt op het eerste, staand advies. Wanneer dit het geval is, dan krijg je dit altijd van tevoren te horen. De ondernemer zal pas verdergaan met betaald advies geven nadat jij hier schriftelijk mee hebt ingestemd.

Doe nu de check en neem rechtstreeks contact op met de specialist van je keuze!

ondernemers steunen ondernemers in zwaar weer met gratis advies

Waarmee kan De6voorOndernemers je nog meer helpen?

De6voorOndernemers is er voor alle ondernemers uit de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Ondernemers steunen ondernemers en de specialisten die zijn aangesloten bij het platform kunnen je niet alleen advies geven op het gebied van schuldhulpverlening en financiering, ze helpen je ook met vragen die je hebt wanneer je verder wil groeien met je bedrijf. En weet je wat het mooie is? Je kunt zelf kiezen door welke expert je geholpen wil worden. Daarvoor kun je scrollen door het gehele overzicht of je vult de check in waarna je een lijstje met geschikte adviseurs op je scherm krijgt.

Wat je ondernemersvraag ook is, ondernemers steunen ondernemers. De6voorOndernemers is er voor jou!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers