Steun voor ondernemers
uit Zundert

Ontdek hoe je de nodige hulp kunt krijgen om je bedrijf te starten, te groeien of financieel gezond te houden. Ondernemen is een vak apart, dat hoeven we jou niet te vertellen. Het kan je veel energie geven, maar soms kom je vraagstukken tegen. Gelukkig biedt De6voorOndernemers ondersteuning op diverse gebieden aan ondernemers uit Zundert.

steun voor ondernemers uit Zundert

Waar kan ik terecht met vragen?

Als ondernemer vragen hebben? Dat is volkomen normaal. Gelukkig biedt De6voorOndernemers een gratis oplossing voor alle ondernemers uit Zundert. Met een korte check krijg je een overzicht van specialisten die je kunnen helpen met je vragen. Kies de specialist die bij je past, stuur een e-mail en ontvang kosteloos antwoord. Ze kunnen je ook doorverwijzen naar de juiste instantie die je verder kan helpen. Laat De6voorOndernemers je bijstaan, zodat je als ondernemer uit Zundert nooit met vragen blijft zitten.

De6voorOndernemers is opgericht om ondernemers uit Zundert en de vijf andere aangesloten gemeenten te helpen bij de uitdagingen die ze tegenkomen tijdens het ondernemen. Of het nu gaat om subsidies, financiële steun, marketingvragen, personeelszaken of kortlopende leningen, De6voorOndernemers staat voor je klaar. Er is vrijwel geen probleem waar wij je niet mee kunnen helpen.

Stel je vraag

Gratis advies? Dat kan!

Gratis advies voor ondernemers uit Zundert? Wij doen het gewoon en je vindt het bij De6voorOndernemers. Of je nu behoefte hebt aan advies over schuldhulpverlening voor ondernemers of wilt groeien met je bedrijf, onze specialisten staan voor je klaar. Voor kort, direct advies, zoals doorverwijzingen, is het raadplegen van een van onze specialisten kosteloos.

Bij uitgebreidere vragen, waarvoor de specialist meer tijd nodig heeft, kan er een financiële vergoeding worden besproken. Maar als de specialist werkzaam is bij de gemeente of een stichting, is uitgebreid advies ook vaak gratis. De6voorOndernemers streeft ernaar om ondersteuning voor Zundertse ondernemers zo laagdrempelig mogelijk te houden.

Schuldhulpverlening voor ondernemers
steun voor ondernemers uit Zundert

Kies de specialist die bij je past

Wil je advies over een bepaald vraagstuk? Vul dan de check in om te ontdekken welke specialist bij jou past. Elke specialist heeft een foto en een persoonlijke tekst, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Heb je een specialist gevonden? Stuur dan zelf een e-mail met je vraag, zodat de specialist je snel verder kan helpen. De6voorOndernemers staat klaar om Zundertse ondernemers snel te helpen.

Of je nu hulp nodig hebt met financiële problemen, subsidie wilt aanvragen, begeleiding zoekt bij marketingstrategieën of advies nodig hebt rondom personeelszaken, De6voorOndernemers biedt de nodige assistentie. Ook voor kortlopende leningen en andere financieringsvragen staan we voor je klaar. Geen vraag is te complex of te klein voor ons team van experts van De6voorOndernemers.

Doe de gratis steun-voor-ondernemers check

Discrete steun voor ondernemers wanneer jouw bedrijf het nodig heeft

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om hulp te vragen. Waarschijnlijk twijfel je al een tijdje of het verstandig is om een buitenstaander om hulp te vragen. Als ondernemer ben je gewend om zelf je problemen op te lossen. Maar soms kom je in een situatie terecht waar je zelf niet uitkomt. Het is dan fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat.

Bij De6voorOndernemers kun je terecht met al je ondernemersvragen. Ook als het even niet zo goed gaat en je je zorgen maakt over de toekomst, kunnen onze specialisten je verder helpen. Zij hebben veel kennis over financiën, schulden en schuldhulpverlening. Als je wilt, kun je volledig anoniem informatie inwinnen. Alle specialisten gaan zeer zorgvuldig om met je gegevens. Ze begrijpen als geen ander hoe belangrijk discretie is.

Specialisten die ondernemers uit Zundert helpen:

Annelies helpt

Consulent schuldhulpverlening en budgetbeheer

Annelies Koopman

Annelies Koopman

Direct contact Lees meer over Annelies

Ben je zzp-er en heb je hulp nodig bij je financiën of schulden, dan kun je contact met mij opnemen. Ook als er schulden zijn uit de periode dat je nog zzp-er was. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan gaan we op zoek samen naar de juiste instantie die jou wel kan helpen.

Lees minder

Coby helpt

Vestigingsmanager van Over Rood Breda

Coby Eestermans, specialist van De6voorOndernemers.nl

Coby Eestermans

Direct contact Lees meer over Coby

Ik ben Coby Eestermans, vestigingsmanager van Over Rood Breda. Mijn team is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers (veelal ZZP-ers), die in financiële problemen zijn geraakt. Wij zijn vrijwilligers, vaak zelf (voormalig) ondernemer en wij willen graag onze expertise inzetten om jou als ondernemer te begeleiden naar een financieel gezonde toekomst. Dat doen we door eerst de problemen in kaart te brengen en dan met jou te zoeken naar de juiste oplossing. Samen met ons sta je er in een lastige periode van je leven niet alleen voor. Wij helpen je net zo lang tot je het zelf weer aankunt óf bij het juiste loket verder geholpen wordt.

Lees minder

Henk helpt

Ondernemersklankbord West-Brabant

Henk van Ooyen, specialist van De6voorOndernemers.nl

Henk van Ooyen

Direct contact Lees meer over Henk

Vanuit mijn jarenlange ervaring bij grotere bedrijven help ik graag ondernemers vooruit die een onderneming willen starten of die begeleidt willen worden in het verder ontwikkelen van hun business. Mijn expertise ligt vooral op het gebied marketing, sales, innovatie en algemeen management. Ik krijg energie van het sparren met ondernemers en hen zo te helpen bij de vele uitdagingen waar zij in hun bedrijfsactiviteiten mee te maken hebben.

Ik ben nu ruim zes jaar adviseur bij het Ondernemersklankbord. In 2015. Ben zelf nooit zelfstandig ondernemer geweest, maar in mijn carrière als merkenbouwer bij multinationals heb ik in het internationale ondernemen wel enorm veel waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Bagage die ik graag inzet om mkb-ondernemers te helpen om hun propositie helder te krijgen en hun doelstellingen te realiseren.

Lees minder

Roy helpt

Regiovoorzitter OKB-team West-Brabant

Roy van Diem, specialist van De6voorOndernemers.nl

Roy van Diem

Direct contact Lees meer over Roy

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als vrijwilliger voor het Ondernemersklankbord. Ik heb veel plezier met het helpen van ondernemers in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste vind ik, klikt het en open eerlijk zijn. Voor een ondernemer: wat onderscheidt je van je concurrenten en blijf bij je je leest. Samen maken we er een succes van. Ik sta klaar!

Lees minder

Steun voor ondernemers uit Zundert

Binnen De6voorOndernemers kun je als ondernemer uit Zundert terecht voor diverse vragen en uitdagingen. Of je nu hulp nodig hebt met het oplossen van financiële problemen, subsidies wilt aanvragen, of begeleiding zoekt bij marketingstrategieën, ons team van experts staat voor je klaar. Ook voor advies rondom personeelszaken, zoals het aannemen en opleiden van medewerkers of het opzetten van een effectieve organisatiestructuur, kun je rekenen op onze ondersteuning. Zelfs voor kortlopende leningen of andere vragen rondom financiering, bieden we de nodige assistentie. Kortom, geen vraag is te complex of te klein voor De6voorOndernemers. Je staat er niet alleen voor!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers