Steun voor ondernemers
uit Etten-Leur

Als ondernemer uit Etten-Leur kun je bij De6voorOndernemers terecht voor steun en advies op verschillende vlakken. Het enige wat je hoeft te doen is de gratis check invullen en de specialist kiezen die het beste bij jouw vraagstuk past. Op deze manier kun je snel geholpen worden en kun jij je weer richten op datgene waar je goed in bent: ondernemen.

steun voor ondernemers uit Etten-Leur

Gratis vraagbaak

Zit je als ondernemer verlegen om advies, maar weet je niet goed bij wie je aan kunt kloppen? Doe dan de gratis check van De6voorOndernemers. Aan het eind van de korte check krijg je een beknopt overzicht met specialisten die je kunnen helpen met jouw ondernemersvraag. Je kiest vervolgens simpelweg die specialist waar je het beste gevoel bij hebt, stuurt een mail en je ontvangt geheel kosteloos antwoord op je vraag. Of je wordt doorverwezen naar de instantie die je verder kan helpen, dat kan ook.

De6voorOndernemers is speciaal in het leven geroepen om ondernemers uit Etten-Leur (en de 5 andere aangesloten gemeenten) snel verder te helpen met zaken waar zij tijdens het ondernemen tegenaan lopen. De huidige tijd is al lastig genoeg voor zzp’ers, mkb’ers en andere zelfstandig ondernemers. Met De6voorOndernemers proberen de aangesloten gemeenten op een laagdrempelige manier te helpen. Of het nu gaat om beschikbare subsidies, financiële steun, marketingvraagstukken, personeelszaken of kortlopende leningen, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of de specialisten van De6voorOndernemers kunnen je vragen beantwoorden.

Doe de check

Kosteloos advies? Jazeker!

Gratis advies. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Of je nu verlegen zit om advies over schuldhulpverlening voor ondernemers of dat je juist wil groeien met je bedrijf, De6voorOndernemers steunt ondernemers uit Roosendaal. Het raadplegen van één van de specialisten is gratis wanneer het gaat om zogenaamd staand advies. Dat is kort advies dat direct gegeven kan worden. Dat kan bijvoorbeeld ook gaan om een doorverwijzing.

Is jouw vraag uitgebreider of ingewikkelder en heeft de specialist voor het advies meer tijd nodig? Dan kan het zijn dat er wel een financiële vergoeding nodig is. Als de specialist vanuit de gemeente of een stichting werkt, is de kans groot dat het uitgebreide advies (zittend advies) ook kosteloos is. De6voorOndernemers wil steun voor ondernemers uit Etten-Leur graag zo laagdrempelig mogelijk houden, zodat echt elke ondernemer er gebruik van kan maken.

Schuldhulpverlening voor ondernemers
steun voor ondernemers uit Etten-Leur

Kies de specialist die bij je past

Wanneer je advies in wil winnen over vraagstukken die jou als ondernemer bezig houden, dan kun je zelf de check invullen om te ontdekken welke specialist het beste bij jou past. Bij elke specialist vind je een foto en een persoonlijke tekst geschreven door degene op de foto. Zo kun je een goede keuze maken en weet je zeker dat je iemand kiest waar je een goed gevoel bij hebt.

Heb je een specialist gevonden? Dan ligt de bal bij jou. Je stuurt zelf een email naar de specialist van je keuze. Het is daarbij belangrijk om jouw vraag duidelijk te omschrijven, zodat de specialist je meteen zo goed mogelijk kan helpen. Het aantal specialisten op de website wordt steeds aangevuld, zodat er voor elk onderwerp meerdere specialisten beschikbaar zullen zijn.

Doe de gratis steun-voor-ondernemers check

Advies wanneer jouw bedrijf dat nodig heeft

Wij begrijpen dat de drempel om hulp te vragen erg hoog kan zijn. Waarschijnlijk loop je al lange tijd rond met twijfels of je er verstandig aan doet om iemand van buitenaf om hulp te vragen. Als ondernemer ben je gewend je eigen boontjes te doppen. Je wil je eigen problemen dan ook zelf oplossen. Toch kan het gebeuren, dat je in een situatie bent beland waar je zelf niet uitkomt. Dan is het goed om te weten, dat je er niet alleen voor staat.

De6voorOndernemers biedt steun voor ondernemers uit Etten-Leur en kun je terecht met al je ondernemersvragen. Ook wanneer het even niet zo lekker loopt en je je zorgen maakt over de toekomst. Onze specialisten weten namelijk alles over financiën, schulden en schuldhulpverlening. Als je wil, kun je volledig anoniem informatie inwinnen. Maar weet dat alle specialisten altijd uiterst zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan. Zij beseffen als geen ander hoe belangrijk discretie is.

Steun voor ondernemers uit Etten-Leur

De6voorOndernemers is er voor alle ondernemers uit Etten-Leur. Ook wanneer je bedrijf in Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen of Zundert is gevestigd, kun je terecht bij één van onze specialisten. Veel van onze experts zijn zelf ondernemer of ondernemer geweest. Zij kunnen je verder helpen op verschillende vlakken, niet alleen op het gebied van schuldhulpverlening en financiering. Ze helpen je ook met vragen die je hebt wanneer je verder wil groeien met je bedrijf, vragen over een marketingplan, voor het eerst een personeelslid aannemen en ga zo maar door. De6voorOndernemers biedt steun voor ondernemers uit Etten-Leur op verschillende vlakken. Je staat er niet alleen voor!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers