Steun aan ondernemers uit Rucphen

Bij de start van jouw ondernemersavontuur zat je vol met ambitieuze plannen en bruisende ideeën. Maar na verschillende tegenslagen, zoals de impact van de coronapandemie, voortdurende prijsstijgingen van grondstoffen en materialen, en het tekort aan personeel, is je enthousiasme behoorlijk minder geworden. Het is een uitdaging om je hoofd boven water te houden en eerlijk gezegd weet je het allemaal niet zo goed meer. Goed dat je hier bent, beste ondernemer! De6voorOndernemers staat klaar om steun aan ondernemers uit Rucphen te bieden.

de6voorondernemers-specialist-worden-personen
steun aan ondernemers uit rucphen

Een lastig besluit, dat je veel kan brengen

Als ondernemer heb je in het verleden al behoorlijk wat uitdagingen het hoofd geboden, en steeds weer ben je erin geslaagd de problemen zelf op te lossen. Je hebt alles zelf opgebouwd en je eigen weg gebaand. Daar mag je trots op zijn. Maar, de recente opeenstapeling van tegenvallers heeft je in een situatie gebracht waarin je moeite hebt om alle problemen in je eentje op te lossen. Het lijkt soms alsof je constant achter de feiten aanloopt en soms twijfel je over de juiste stappen. Dat is helemaal geen schande. Zelfs toonaangevende bedrijven zoals Tesla en Amazon hebben in het verleden grote obstakels moeten overwinnen.

Bij De6voorOndernemers begrijpen we de druk en het gevoel van machteloosheid waar je mee kampt. De stap naar hulp zoeken is vaak het resultaat van een langere overweging. Daarom bieden we makkelijk toegankelijke hulp aan alle ondernemers in Rucphen. Of je nu informatie nodig hebt over schuldhulp, behoefte hebt aan een kortlopende lening, of ondersteuning zoekt bij het ontwikkelen van een marketingplan voor een nieuw product, bij De6voorOndernemers kun je anoniem en kosteloos terecht voor al je vragen. Wanneer je eenmaal de stap hebt genomen en hebt besloten om de expertise van een van onze specialisten in te schakelen, zul je daar geen spijt van krijgen.

Jij houdt de regie in handen

Het vragen om hulp kan soms aanvoelen alsof je afhankelijk wordt van anderen, en dat kan ongemakkelijk zijn. Als ondernemer ben je gewend aan zelfstandigheid en die wil je graag houden. Misschien ben je bang dat je de controle verliest wanneer je met je vraagstukken aanklopt bij een instantie zoals De6voorOndernemers.

Het is echter belangrijk om te weten dat jij de volledige regie houdt wanneer je advies vraagt aan een van de experts van De6voorOndernemers. Het blijft jouw onderneming en je bent tot niets verplicht. Je kunt er uiteraard gewoon voor kiezen om gegeven adviezen naast je neer te leggen.

Bovendien wordt elke vraag met uiterste discretie behandeld. Onze experts begrijpen dat het vragen om hulp niet altijd gemakkelijk is en dat het lef vergt om aan te kloppen bij een onbekende. Onthoud dat tijdig om hulp vragen juist veel problemen kan voorkomen. Hoe langer je wacht, hoe complexer het kan worden. Wacht dus niet te lang en trek op tijd aan de bel.

Steun aan ondernemers uit Halderberge - De 6 voor ondernemers
Steun aan ondernemers uit Halderberge - De 6 voor ondernemers

Experts met uiteenlopende specialisaties

De6voorOndernemers is een initiatief van zes gemeenten in Noord-Brabant en is opgezet voor steun aan ondernemers uit Rucphen, evenals Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Zundert en Halderberge. We beschikken over diverse specialisten die klaarstaan om te helpen. Denk aan de experts van StartToGrow, die ondernemers bijstaan bij het uitwerken van nieuwe ideeën, het opstarten van bedrijven en groeiondersteuning bieden.

Daarnaast zijn er de specialisten van Stichting Ondernemersklankbord (OKB), die je kunnen adviseren en bijstaan op diverse gebieden. Of het nu gaat om een ondernemingsplan, bedrijfsovername of marketingstrategie, zij fungeren als klankbord zonder jouw positie over te nemen. Ze bieden advies zonder oordeel, dat is waar ze in uitblinken.

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een specialist van het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf). Met een eigen kenniscentrum biedt het IMK waardevolle informatie voor ondernemers. Ze laten je zien welke opties er zijn, zodat je zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen voor de toekomst van je bedrijf. Verder zijn er experts van het Werkplein, Right&Bright, Over Rood en diverse gemeenten die hun deskundigheid via De6voorOndernemers aanbieden.

Er is altijd een expert die je verder kan helpen. Doe de check!

Krijg gratis advies

En het mooiste is, het advies is kosteloos. Je denkt wellicht “als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.” Laten we die twijfels wegnemen, kosteloos advies bij De6voorOndernemers is daadwerkelijk kosteloos. In deze onzekere en uitdagende tijden voor ondernemers hebben de zes gemeenten hun krachten gebundeld en samenwerking gezocht met diverse instanties.

Elke specialist op deze website heeft zijn eigen unieke expertise. Bovendien zijn ze volledig op de hoogte van alle beschikbare regelingen en mogelijkheden voor steun aan ondernemers uit Rucphen, Roosendaal, Moerdijk en alle andere aangesloten gemeenten. Ze verstrekken beknopt advies en verwijzen je indien nodig door naar instanties zoals gemeenten, organisaties of andere ondernemers. Dit beknopte advies is altijd kosteloos.

Mocht je uitgebreidere begeleiding nodig hebben, dan kunnen er mogelijk kosten aan verbonden zijn. Als dat het geval is, word je hier vooraf altijd over ingelicht. De keuze om wel of niet verder te gaan met het traject ligt dan volledig bij jou. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn voor onverwachte facturen met verborgen kosten.

Ondersteuning voor ondernemers - De6voorOndernemers

Hoe werkt het?

Je hebt zelf de vrijheid om een keuze te maken uit onze selectie specialisten. Daarna is het aan jou om rechtstreeks contact op te nemen met de gekozen expert voor jouw specifieke vraag. Als je dat wenst, kun je dit zelfs anoniem doen. En als je twijfelt over wie het beste kan helpen, dan kun je kosteloos onze check invullen op de website. Na het beantwoorden van enkele vragen ontvang je een overzicht van experts die je verder kunnen helpen. Uit dat overzicht kun jij degene kiezen waar jij het meeste vertrouwen in hebt.

Waarmee je ook worstelt als ondernemer, je hoeft het niet alleen te doen! De6voorOndernemers biedt steun aan ondernemers uit Halderberge, Moerdijk, Zundert, Rucphen, Etten-Leur en Roosendaal.

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers