Steun aan ondernemers uit Halderberge

Toen je destijds begon met je onderneming, zat je vol grote plannen en leuke ideeën. Na alle tegenslagen, zoals de coronapandemie, de almaar stijgende kosten en prijzen van grondstoffen, het personeelstekort, is je enthousiasme een stuk minder geworden. Je hebt moeite om het hoofd boven water te houden en eigenlijk weet je het allemaal niet meer zo goed. Fijn dat je hier bent, beste ondernemer! De6voorOndernemers biedt steun aan ondernemers uit Halderberge.

de6voorondernemers-specialist-worden-personen
Steun aan ondernemers uit Halderberge - De 6 voor ondernemers

Een moeilijk besluit, dat je veel kan brengen

Als ondernemer heb je voor hete vuren gestaan en al die brandjes heb je steeds zelf geblust. Je bent self-made en dopt je eigen boontjes. Daar ben je trots op. Alleen de laatste tijd volgen de tegenslagen elkaar zo snel op, dat je moeite hebt om al het vuur op tijd uit te krijgen. Het lijkt alsof je voortdurend achter de feiten aan holt en eerlijk gezegd weet je niet goed meer wat je moet doen. Dat is absoluut geen schande. Het kan de beste overkomen. Zelfs succesvolle bedrijven zoals Tesla en Amazon hebben grote moeilijkheden gekend.

Wij van De6voorOndernemers begrijpen de stress en het gevoel van onmacht. Er is veel aan vooraf gegaan, voordat je zelfs maar overweegt om hulp te zoeken. Daarom bieden we laagdrempelige hulp voor alle ondernemers uit Halderberge. Of het nu gaat om informatie over schuldhulp, een kortlopende lening of het opzetten van een marketingplan voor een nieuw product, bij De6voorOndernemers kun je anoniem en kosteloos terecht met al je vragen. Als je eenmaal over de drempel heen bent en besluit om één van de experts in te schakelen, dan zul je er geen spijt van krijgen.

Jij houdt de touwtjes in handen

Wanneer je om hulp vraagt, voelt het misschien alsof je afhankelijk bent van anderen. En dat voelt vervelend. Als ondernemer ben je gewend aan je onafhankelijkheid en die wil je graag behouden. Wanneer je bij een instantie als De6voorondernemers aanklopt met een vraagstuk, dan ben je wellicht bang dat je de controle verliest.

Dan is het goed om te weten, dat jij de touwtjes volledig in handen houdt wanneer je één van de experts van De6voorOndernemers om raad vraagt. Het is en blijft jouw onderneming! Je bent niets verplicht en kunt er ook voor kiezen om gegeven adviezen volledig naast je neer te leggen.

Verder zal elke vraag met discretie worden behandeld. Onze experts begrijpen dat om hulp vragen moeilijk is en dat het moed vergt om aan te kloppen bij iemand die je nog niet kent. Realiseer je dat tijdig om hulp vragen juist veel problemen kan voorkomen. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het juist wordt. Trek op tijd aan de bel!

Steun aan ondernemers uit Halderberge - De 6 voor ondernemers
Steun aan ondernemers uit Halderberge - De 6 voor ondernemers

Experts in diverse vakgebieden

De6voorondernemers is een initiatief van 6 gemeenten uit Noord-Brabant en is in het leven geroepen voor steun aan ondernemers uit Halderberge, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Zundert en Rucphen. Er zijn verschillende specialisten beschikbaar. Daarbij kun je denken aan mensen van StartToGrow die ondernemers helpen met het uitwerken van nieuwe ideeën, het opstarten van een bedrijf en ze bieden steun aan ondernemers die willen groeien.

Ook de experts van Stichting Ondernemersklankbord kunnen je bijstaan met raad en daad op diverse vlakken. Een ondernemingsplan, bedrijfsovername of marketingplan? Zij dienen als klankbord of sparringspartner zonder op jouw stoel te gaan zitten. Advies zonder de zaak over te nemen, dat is waar zij sterk in zijn.

Verder kun je kiezen voor een specialist van het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf). Het IMK beschikt over een eigen kenniscentrum, waar je als ondernemer een schat aan waardevolle informatie kunt vinden. Zij tonen je welke opties er zijn, zodat je zelf verantwoorde keuzes kunt maken voor je verdere bedrijfsvoering. Ook zijn er diverse mensen van het Werkplein, Right&Bright, Over Rood en de verschillende gemeenten die hun expertise aanbieden via De6voorondernemers.

Er is altijd een expert die je verder kan helpen. Doe de check!

Krijg gratis advies

Kosteloos advies. Misschien denk je nu wel “als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook”. Dan kunnen we je uit de droom helpen, kosteloos advies is bij De6voorOndernemers ook echt kosteloos. Omdat deze tijden al onzeker en moeilijk genoeg zijn voor ondernemers, hebben De6 Gemeenten de handen ineen geslagen en zijn ze een samenwerking aangegaan met diverse instanties.

Alle specialisten op deze website hebben een eigen specifieke expertise. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle regelingen en mogelijkheden van steun aan ondernemers uit Halderberge, Roosendaal en alle andere aangesloten gemeenten. Zij geven je kort advies en verwijzen je indien nodig naar bijvoorbeeld een gemeente, een organisatie of een andere ondernemer. Dat korte advies is altijd gratis.

Wanneer je uitgebreider advies nodig hebt, dan kan het voorkomen dat er kosten aan verbonden zijn. Als dat het geval is, dan zul je daar altijd van tevoren over worden geïnformeerd. Het is dan aan jou om verder te gaan met het traject of te stoppen. Je hoeft er in elk geval niet bang voor te zijn, dat je achteraf geconfronteerd wordt met een onverwachte factuur met kosten waar je niets van af wist.

Ondersteuning voor ondernemers - De6voorOndernemers

Hoe werkt het?

Je kunt zelf een keuze maken uit één van onze specialisten. Daarna is het aan jou om zelf de specialist van je keuze te benaderen met jouw vraag. Als je dat wilt, dan kun je er voor kiezen om dit anoniem te doen. En wanneer je niet goed weet wie jou het beste kan helpen, dan vul je kosteloos de check in op onze website. Als je de vragen beantwoord hebt, dan volgt een overzicht met mensen die je verder kunnen helpen. Uit dat overzicht kies jij diegene waar jij het beste gevoel bij hebt.

Waarmee je ook worstelt als ondernemer, je hoeft het niet alleen te doen! De6voorOndernemers biedt steun aan ondernemers uit Halderberge, Moerdijk, Zundert, Rucphen, Etten-Leur en Roosendaal.

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers