Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Zundert

Niets is zeker en dat geldt al helemaal wanneer je ondernemer bent. Zo kan het gebeuren dat je bedrijf zich om wat voor reden dan ook in zwaar weer bevindt. Hoewel je misschien niet direct een uitweg ziet, is de situatie nooit uitzichtloos. De6voorOndernemers is een platform dat in het leven is geroepen voor ondernemers zoals jij uit de gemeente Zundert. Je kunt er terecht met al je vragen over financiën, schulden en andere (geld)zorgen.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Rucphen en Zundert

Discrete hulp wanneer jouw onderneming dat nodig heeft

Als ondernemer sta je wel vaker voor hete vuren, maar wordt het momenteel te warm onder je voeten en heb je advies nodig? De6voorOndernemers helpt ondernemers die wonen in de gemeente Zundert met advies en informatie over geldzaken, schulden en schuldhulpverlening voor bedrijven. Een team van specialisten met verschillende expertises staat voor je klaar om je kosteloos verder te helpen. Dit doen ze bijvoorbeeld door je naar de juiste instanties door te verwijzen of door je te wijzen op regelingen waar je gebruik van kunt maken als ondernemer uit de gemeente Zundert.

Zit jij met je handen in het haar, omdat je bedrijf niet goed meer loopt terwijl de schulden juist oplopen? Dan is De6voorOndernemers het platform voor jou als ondernemer uit gemeente Zundert. Je kunt advies inwinnen bij diverse experts, die ieder hun eigen specialisme hebben. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk discretie is en kunnen je voorzien van advies over zaken zoals schuldhulp en schuldhulpverlening. Durf de eerste stap te zetten en vraag één van de specialisten om je te informeren naar alle mogelijkheden en regelingen die openstaan voor ondernemers uit de gemeente Zundert.

De6voorOndernemers is in het leven geroepen door De6 Gemeenten in samenwerking met lokale partnerorganisaties die zich richten op ondernemers uit 1 van de 6 gemeenten, waaronder Zundert. De specialisten kunnen je verder helpen met vraagstukken over diverse onderwerpen (waar financiën en schuldhulp er slechts een paar van zijn). Ook voor vragen over (online) marketing, uitbreiding of afschaling van je bedrijf en personeelszaken ben je bij De6voorOndernemers aan het juiste adres.

Hulp nodig?

Kies de meest geschikte specialist voor jou

Op het moment dat je eenmaal de knoop hebt doorgehakt dat het zo niet langer kan, begint voor jou de zoektocht naar antwoorden en oplossingen. De specialisten van De6voorOndernemers helpen je graag op weg. Zij zijn er voor alle ondernemers uit de gemeente Zundert. Je kunt op de website een overzicht vinden met alle specialisten die momenteel zijn aangesloten bij De6voorOndernemers. Behalve hun foto vind je ook meer informatie over de expert zelf en zijn/haar vakgebied. Als dat je niet genoeg helpt om een keuze te maken, dan kun je de check invullen om zo tot de meest geschikte specialist voor jouw vraag te komen.

Uiteraard betekent het vinden van de juiste specialist niet alleen dat diegene over de juiste kennis beschikt. Het is belangrijk dat je die persoon kiest die jou het meeste aanspreekt. Dat is meteen ook het grote voordeel van het platform van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Tussen alle specialisten zit er altijd wel eentje waarbij jij het gevoel hebt dat die je echt verder kan helpen. En heb je eenmaal die persoon gevonden? Dan kun je ervan verzekerd zijn dat jouw vraag niet alleen met de nodige expertise, maar ook met discretie wordt behandeld. Bij De6voorOndernemers snappen we dat je voor het vragen om hulp niet zomaar over één nacht ijs bent gegaan en dat die stap een heel grote voor je is geweest.

Er bestaan tal van organisaties en instanties die het leven van ondernemers makkelijker kunnen maken. Een flink aantal daarvan zul je niet eens van naam kennen, terwijl ze je wel verder kunnen helpen. En zelfs al zou je de instanties wel kennen, het valt in de praktijk niet altijd mee om de juiste stichting of organisatie te vinden die aansluit bij jouw vraag. Ook daar kan De6voorOndernemers je mee helpen. De specialisten weten precies waar je moet zijn voor een passend antwoord en verwijzen je graag door.

Schuldhulpverlening

Hulp voor ondernemers zoals jij uit gemeente Zundert

Hopelijk ben je er inmiddels van overtuigd dat De6voorOndernemers jou en je bedrijf verder kan helpen met advies over schuldhulp en schuldhulpverlening. Je denkt dat het je zeker wat kan opleveren, maar wil ook graag weten wat het inwinnen van advies bij De6voorOndernemers je gaat kosten. Dan kunnen we je geruststellen: het advies is kosteloos voor ondernemers uit de gemeente Zundert. Het doel van het platform dat De6 Gemeenten hebben opgezet, is namelijk het laagdrempelig aanbieden van hulp op het vlak van geldzorgen, schulden en/of schuldhulpverlening. Daarbij vinden zij het belangrijk om een eerste advies kosteloos te verstrekken.

Dat wil zeggen, wanneer het gaat om kort advies (zogeheten staand advies). Daaronder verstaan we raad die meteen gegeven kan worden zonder verder onderzoek. Ook een doorverwijzing valt onder staand advies. Je wordt door de specialist direct voorzien van antwoorden, zodat je snel verder kunt. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen, dat je naast kort advies ook behoefte hebt aan diepgaander advies.

Wanneer het gaat om zittend advies (waarvoor uitgebreid onderzoek nodig is), dan is het in veel gevallen alsnog gratis. Een flink aantal specialisten is namelijk werkzaam vanuit de gemeente Zundert (of 1 van de andere 5 aangesloten gemeenten) of een (semi)overheidsinstantie, waardoor zij hun diensten kosteloos kunnen aanbieden. Het wordt een ander verhaal wanneer het gaat om een specialist die zelf ook ondernemer is. Deze kan wel een financiële vergoeding vragen, maar zal dat altijd eerst vooraf heel duidelijk aangeven. Alleen wanneer jij schriftelijk toestemming hebt gegeven, zal de specialist verder gaan met het betaalde advies.

De6voorOndernemers helpt je met alle vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening.

Kies de specialist die bij je past!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers