Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Etten-Leur

Niets is zeker en dat geldt al helemaal wanneer je ondernemer bent. Zo kan het gebeuren dat je bedrijf zich om wat voor reden dan ook in zwaar weer bevindt. Hoewel je misschien niet direct een uitweg ziet, is de situatie nooit uitzichtloos. De6voorOndernemers is een platform dat in het leven is geroepen voor ondernemers zoals jij uit de gemeente Etten-Leur. Je kunt er terecht met al je vragen over financiën, schulden en andere (geld)zorgen.

Schuldhulpverlening Etten-Leur, Fijnaart en Roosendaal

Verminder je geldzorgen door gericht advies

De huidige situatie in de wereld zorgt voor nogal wat onzekerheid en hoewel jij als ondernemer echt wel wat gewend bent, maak jij je zorgen. Zorgen om de toekomst van je bedrijf en hoe je alle rekeningen kunt blijven betalen. De6voorOndernemers biedt hulp voor ondernemers uit gemeente Etten-Leur zoals jij. Woon je in de gemeente Etten-Leur en heb je vragen over financiën of kun je simpelweg wel wat advies gebruiken? Het speciale platform van De6 Gemeenten is er voor jou en de diverse specialisten helpen je kosteloos op weg.

Ben jij een ondernemer uit de gemeente Etten-Leur en bevindt je bedrijf zich momenteel in zwaar weer? Stapelen de schulden zich op en heb je geen idee meer hoe je uit die neerwaartse spiraal kunt komen? Weet dan dat De6voorOndernemers je verder kan helpen met kosteloos advies. Een team van specialisten staat klaar voor ondernemers zoals jij, die wonen in de gemeente Etten-Leur. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen expertise, waarmee ze je (uiteraard in alle discretie) zo goed mogelijk zullen voorzien van advies. Verder weten zij als geen ander bij welke instanties je terecht kunt voor schuldhulp en schuldhulpverlening voor bedrijven.

De6voorOndernemers is een uitgebreid platform waar je niet alleen kunt aankloppen met vragen van financiële aard. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen je helpen met een groot scala aan onderwerpen. Zo zijn er specialisten die zelf ondernemen en je uitstekend kunnen helpen om je (online) marketing op orde te krijgen. Zit je met vragen over uitbreiding van je bedrijf en weet je niet goed waar je daarmee naar toe moet? Ook die vragen kun je als ondernemer uit de gemeente Etten-Leur stellen aan onze specialisten.

Hulp nodig?

Een team van specialisten

Heb je eenmaal besloten om hulp van buitenaf in te schakelen, dan kun je als ondernemer uit de gemeente Etten-Leur met al je vragen terecht bij De6voorOndernemers. Een team van specialisten staat voor je klaar. Je kunt ze vinden op het online platform. Daar vind je naast een overzicht met foto’s ook extra informatie over de personen op die foto’s. Op die manier kun je zien welke specialist jou het meest aanspreekt en het best bij jou past. Twijfel je? Vul dan de check in en je vindt na het invullen vanzelf een overzichtje met specialisten die je van advies kunnen voorzien

De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) hebben met De6voorOndernemers een platform opgezet om alle ondernemers die in 1 van de 6 gemeenten wonen verder te helpen. De aangesloten specialisten hebben allemaal hun eigen expertise en redenen om mee te doen. Wat vast staat, is dat ze allemaal enorm gemotiveerd zijn om ondernemers zoals jij verder te helpen en van solide advies te voorzien. Zij begrijpen dat het een hele stap is om om hulp te vragen en zullen jouw vraag (en gegevens) met de nodige zorgvuldigheid en discretie behandelen. Daar kun je zeker van zijn!

De specialisten zullen je niet alleen voorzien van advies, indien nodig kunnen ze je ook doorverwijzen naar relevante instanties. Er zijn namelijk talloze organisaties en stichtingen die ondernemers zoals jij verder kunnen helpen. Misschien ken je er aantal van, misschien ook niet. Onze specialisten kunnen je echter direct vertellen waar je terecht kunt voor regelingen en/of initiatieven die passen bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Dat lijkt ons nog een uitstekende reden om De6voorOndernemers in te schakelen.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Hulp voor ondernemers zoals jij uit gemeente Etten-Leur

Hopelijk ben je er inmiddels van overtuigd dat De6voorOndernemers jou en je bedrijf verder kan helpen met advies over schuldhulp en schuldhulpverlening. Je denkt dat het je zeker wat kan opleveren, maar wil ook graag weten wat het inwinnen van advies bij De6voorOndernemers je gaat kosten. Dan kunnen we je geruststellen: het advies is kosteloos voor ondernemers uit de gemeente Etten-Leur. Het doel van het platform dat De6 Gemeenten hebben opgezet, is namelijk het laagdrempelig aanbieden van hulp op het vlak van geldzorgen, schulden en/of schuldhulpverlening. Daarbij vinden zij het belangrijk om een eerste advies kosteloos te verstrekken.

Dat wil zeggen, wanneer het gaat om kort advies (zogeheten staand advies). Daaronder verstaan we raad die meteen gegeven kan worden zonder verder onderzoek. Ook een doorverwijzing valt onder staand advies. Je wordt door de specialist direct voorzien van antwoorden, zodat je snel verder kunt. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen, dat je naast kort advies ook behoefte hebt aan diepgaander advies.

Wanneer het gaat om zittend advies (waarvoor uitgebreid onderzoek nodig is), dan is het in veel gevallen alsnog gratis. Een flink aantal specialisten is namelijk werkzaam vanuit de gemeente Etten-Leur (of 1 van de andere 5 aangesloten gemeenten) of een (semi)overheidsinstantie, waardoor zij hun diensten kosteloos kunnen aanbieden. Het wordt een ander verhaal wanneer het gaat om een specialist die zelf ook ondernemer is. Deze kan wel een financiële vergoeding vragen, maar zal dat altijd eerst vooraf heel duidelijk aangeven. Alleen wanneer jij schriftelijk toestemming hebt gegeven, zal de specialist verder gaan met het betaalde advies.

De6voorOndernemers helpt je met alle vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening.

Kies nu een specialist!

Specialisten voor ondernemers uit Etten-Leur

Annelies helpt

Consulent schuldhulpverlening en budgetbeheer

Annelies Koopman

Annelies Koopman

Direct contact Lees meer over Annelies

Ben je zzp-er en heb je hulp nodig bij je financiën of schulden, dan kun je contact met mij opnemen. Ook als er schulden zijn uit de periode dat je nog zzp-er was. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan gaan we op zoek samen naar de juiste instantie die jou wel kan helpen.

Lees minder

Coby helpt

Vestigingsmanager van Over Rood Breda

Coby Eestermans, specialist van De6voorOndernemers.nl

Coby Eestermans

Direct contact Lees meer over Coby

Ik ben Coby Eestermans, vestigingsmanager van Over Rood Breda. Mijn team is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers (veelal ZZP-ers), die in financiële problemen zijn geraakt. Wij zijn vrijwilligers, vaak zelf (voormalig) ondernemer en wij willen graag onze expertise inzetten om jou als ondernemer te begeleiden naar een financieel gezonde toekomst. Dat doen we door eerst de problemen in kaart te brengen en dan met jou te zoeken naar de juiste oplossing. Samen met ons sta je er in een lastige periode van je leven niet alleen voor. Wij helpen je net zo lang tot je het zelf weer aankunt óf bij het juiste loket verder geholpen wordt.

Lees minder

Henk helpt

Ondernemersklankbord West-Brabant

Henk van Ooyen, specialist van De6voorOndernemers.nl

Henk van Ooyen

Direct contact Lees meer over Henk

Vanuit mijn jarenlange ervaring bij grotere bedrijven help ik graag ondernemers vooruit die een onderneming willen starten of die begeleidt willen worden in het verder ontwikkelen van hun business. Mijn expertise ligt vooral op het gebied marketing, sales, innovatie en algemeen management. Ik krijg energie van het sparren met ondernemers en hen zo te helpen bij de vele uitdagingen waar zij in hun bedrijfsactiviteiten mee te maken hebben.

Ik ben nu ruim zes jaar adviseur bij het Ondernemersklankbord. In 2015. Ben zelf nooit zelfstandig ondernemer geweest, maar in mijn carrière als merkenbouwer bij multinationals heb ik in het internationale ondernemen wel enorm veel waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Bagage die ik graag inzet om mkb-ondernemers te helpen om hun propositie helder te krijgen en hun doelstellingen te realiseren.

Lees minder

Jurgen helpt

Accountmanager Bedrijven Gemeente Etten-Leur

Jurgen Trouw, specialist van De6voorOndernemers.nl

Jurgen Trouw

Direct contact Lees meer over Jurgen

Jurgen Trouw is de contactpersoon voor bedrijven op bedrijventerreinen en zakelijke markt die geïnteresseerd zijn in Etten-Leur als vestigingsplaats. Hij kan u voorzien van de informatie die nodig is om een goed beeld te hebben van uw mogelijkheden in Etten-Leur.

Indien u met uw onderneming al gevestigd bent op een werklocatie in Etten-Leur kunt u Jurgen Trouw als eerste aanspreekpunt gebruiken voor uw vraag aan de gemeente Etten-Leur. U hoeft zelf niet te gaan zoeken welke afdeling of vakambtenaar u nodig heeft, Jurgen Trouw doet dit graag voor u. Tevens kan Jurgen Trouw met u meedenken over uw vraag. Jurgen Trouw staat met één been in de eigen organisatie en met één been in de omgeving van u.

Jurgen Trouw spreekt ook met diverse belangenorganisaties als Industriële Kring Etten-Leur (IKE), Stg Surveillance Vosdonk (SSV), VNO/NCW en in werkgroepen als Keurmerk Veilig Ondernemen Vosdonk (KVO).  U kunt Jurgen Trouw bereiken op telefoonnummer (06 – 533 544 01) of via email [email protected]

Lees minder

Nanneke helpt

Accountmanager bedrijven

Nanneke Mulder, specialist van De6voorOndernemers.nl

Nanneke Mulder

Direct contact Lees meer over Nanneke

Als directe relatie tussen de gemeente, de lokale ondernemersvereniging en individuele bedrijven zorgt Nanneke Mulder ervoor dat de ondernemer de weg naar de juiste ambtenaar, afdeling of andere instanties vindt. Natuurlijk speelt zij, daar waar mogelijk, in op de wensen van de ondernemer. Door haar ervaring als ondernemer kan zij de vraag van de ondernemer goed interpreteren en vertalen naar de vraag voor de vakambtenaar. Andersom weet ze het antwoord van de gemeente zo over te brengen dat de ondernemer er mee verder kan. Om de lokale economie te stimuleren en de regiofunctie te versterken, is een goede samenwerking tussen gemeente en ondernemers nodig. Nanneke en haar collega’s zetten zich daarvoor in. Ook kunnen ondernemers bij haar terecht voor vragen over de coronacrisis.

Lees minder

Roy helpt

Regiovoorzitter OKB-team West-Brabant

Roy van Diem, specialist van De6voorOndernemers.nl

Roy van Diem

Direct contact Lees meer over Roy

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als vrijwilliger voor het Ondernemersklankbord. Ik heb veel plezier met het helpen van ondernemers in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste vind ik, klikt het en open eerlijk zijn. Voor een ondernemer: wat onderscheidt je van je concurrenten en blijf bij je je leest. Samen maken we er een succes van. Ik sta klaar!

Lees minder

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers