Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Etten-Leur

Niets is zeker en dat geldt al helemaal wanneer je ondernemer bent. Zo kan het gebeuren dat je bedrijf zich om wat voor reden dan ook in zwaar weer bevindt. Hoewel je misschien niet direct een uitweg ziet, is de situatie nooit uitzichtloos. De6voorOndernemers is een platform dat in het leven is geroepen voor ondernemers zoals jij uit de gemeente Etten-Leur. Je kunt er terecht met al je vragen over financiën, schulden en andere (geld)zorgen.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Etten-Leur, Fijnaart en Roosendaal

Verminder je geldzorgen door gericht advies

De huidige situatie in de wereld zorgt voor nogal wat onzekerheid en hoewel jij als ondernemer echt wel wat gewend bent, maak jij je zorgen. Zorgen om de toekomst van je bedrijf en hoe je alle rekeningen kunt blijven betalen. De6voorOndernemers biedt hulp voor ondernemers uit gemeente Etten-Leur zoals jij. Woon je in de gemeente Etten-Leur en heb je vragen over financiën of kun je simpelweg wel wat advies gebruiken? Het speciale platform van De6 Gemeenten is er voor jou en de diverse specialisten helpen je kosteloos op weg.

Ben jij een ondernemer uit de gemeente Etten-Leur en bevindt je bedrijf zich momenteel in zwaar weer? Stapelen de schulden zich op en heb je geen idee meer hoe je uit die neerwaartse spiraal kunt komen? Weet dan dat De6voorOndernemers je verder kan helpen met kosteloos advies. Een team van specialisten staat klaar voor ondernemers zoals jij, die wonen in de gemeente Etten-Leur. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen expertise, waarmee ze je (uiteraard in alle discretie) zo goed mogelijk zullen voorzien van advies. Verder weten zij als geen ander bij welke instanties je terecht kunt voor schuldhulp en schuldhulpverlening voor bedrijven.

De6voorOndernemers is een uitgebreid platform waar je niet alleen kunt aankloppen met vragen van financiële aard. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen je helpen met een groot scala aan onderwerpen. Zo zijn er specialisten die zelf ondernemen en je uitstekend kunnen helpen om je (online) marketing op orde te krijgen. Zit je met vragen over uitbreiding van je bedrijf en weet je niet goed waar je daarmee naar toe moet? Ook die vragen kun je als ondernemer uit de gemeente Etten-Leur stellen aan onze specialisten.

Hulp nodig?

Een team van specialisten

Heb je eenmaal besloten om hulp van buitenaf in te schakelen, dan kun je als ondernemer uit de gemeente Etten-Leur met al je vragen terecht bij De6voorOndernemers. Een team van specialisten staat voor je klaar. Je kunt ze vinden op het online platform. Daar vind je naast een overzicht met foto’s ook extra informatie over de personen op die foto’s. Op die manier kun je zien welke specialist jou het meest aanspreekt en het best bij jou past. Twijfel je? Vul dan de check in en je vindt na het invullen vanzelf een overzichtje met specialisten die je van advies kunnen voorzien

De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) hebben met De6voorOndernemers een platform opgezet om alle ondernemers die in 1 van de 6 gemeenten wonen verder te helpen. De aangesloten specialisten hebben allemaal hun eigen expertise en redenen om mee te doen. Wat vast staat, is dat ze allemaal enorm gemotiveerd zijn om ondernemers zoals jij verder te helpen en van solide advies te voorzien. Zij begrijpen dat het een hele stap is om om hulp te vragen en zullen jouw vraag (en gegevens) met de nodige zorgvuldigheid en discretie behandelen. Daar kun je zeker van zijn!

De specialisten zullen je niet alleen voorzien van advies, indien nodig kunnen ze je ook doorverwijzen naar relevante instanties. Er zijn namelijk talloze organisaties en stichtingen die ondernemers zoals jij verder kunnen helpen. Misschien ken je er aantal van, misschien ook niet. Onze specialisten kunnen je echter direct vertellen waar je terecht kunt voor regelingen en/of initiatieven die passen bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Dat lijkt ons nog een uitstekende reden om De6voorOndernemers in te schakelen.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Hulp voor ondernemers zoals jij uit gemeente Etten-Leur

Hopelijk ben je er inmiddels van overtuigd dat De6voorOndernemers jou en je bedrijf verder kan helpen met advies over schuldhulp en schuldhulpverlening. Je denkt dat het je zeker wat kan opleveren, maar wil ook graag weten wat het inwinnen van advies bij De6voorOndernemers je gaat kosten. Dan kunnen we je geruststellen: het advies is kosteloos voor ondernemers uit de gemeente Etten-Leur. Het doel van het platform dat De6 Gemeenten hebben opgezet, is namelijk het laagdrempelig aanbieden van hulp op het vlak van geldzorgen, schulden en/of schuldhulpverlening. Daarbij vinden zij het belangrijk om een eerste advies kosteloos te verstrekken.

Dat wil zeggen, wanneer het gaat om kort advies (zogeheten staand advies). Daaronder verstaan we raad die meteen gegeven kan worden zonder verder onderzoek. Ook een doorverwijzing valt onder staand advies. Je wordt door de specialist direct voorzien van antwoorden, zodat je snel verder kunt. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen, dat je naast kort advies ook behoefte hebt aan diepgaander advies.

Wanneer het gaat om zittend advies (waarvoor uitgebreid onderzoek nodig is), dan is het in veel gevallen alsnog gratis. Een flink aantal specialisten is namelijk werkzaam vanuit de gemeente Etten-Leur (of 1 van de andere 5 aangesloten gemeenten) of een (semi)overheidsinstantie, waardoor zij hun diensten kosteloos kunnen aanbieden. Het wordt een ander verhaal wanneer het gaat om een specialist die zelf ook ondernemer is. Deze kan wel een financiële vergoeding vragen, maar zal dat altijd eerst vooraf heel duidelijk aangeven. Alleen wanneer jij schriftelijk toestemming hebt gegeven, zal de specialist verder gaan met het betaalde advies.

De6voorOndernemers helpt je met alle vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening.

Kies nu een specialist!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers