Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Rucphen

Stel dat je onderneming niet helemaal lekker draait, dan geeft dat flink wat stress. En misschien heb je het idee dat je er helemaal alleen voor staat. Gelukkig is niets minder waar. Ondernemers uit de gemeente Rucphen kunnen terecht bij De6voorOndernemers wanneer ze vragen hebben over geld, schulden en schuldhulpverlening. Dit platform is een initiatief van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) waarbij een grote hoeveelheid specialisten je kan voorzien van kosteloos advies.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Rucphen en Zundert

Discrete hulp wanneer jouw onderneming dat nodig heeft

Als ondernemer sta je wel vaker voor hete vuren, maar wordt het momenteel te warm onder je voeten en heb je advies nodig? De6voorOndernemers helpt ondernemers die wonen in de gemeente Rucphen met advies en informatie over geldzaken, schulden en schuldhulpverlening voor bedrijven. Een team van specialisten met verschillende expertises staat voor je klaar om je kosteloos verder te helpen. Dit doen ze bijvoorbeeld door je naar de juiste instanties door te verwijzen of door je te wijzen op regelingen waar je gebruik van kunt maken als ondernemer uit de gemeente Rucphen.

Zit jij met je handen in het haar, omdat je bedrijf niet goed meer loopt terwijl de schulden juist oplopen? Dan is De6voorOndernemers het platform voor jou als ondernemer uit gemeente Rucphen. Je kunt advies inwinnen bij diverse experts, die ieder hun eigen specialisme hebben. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk discretie is en kunnen je voorzien van advies over zaken zoals schuldhulp en schuldhulpverlening. Durf de eerste stap te zetten en vraag één van de specialisten om je te informeren naar alle mogelijkheden en regelingen die openstaan voor ondernemers uit de gemeente Rucphen.

De6voorOndernemers is in het leven geroepen door De6 Gemeenten in samenwerking met lokale partnerorganisaties die zich richten op ondernemers uit 1 van de 6 gemeenten, waaronder Rucphen. De specialisten kunnen je verder helpen met vraagstukken over diverse onderwerpen (waar financiën en schuldhulp er slechts een paar van zijn). Ook voor vragen over (online) marketing, uitbreiding of afschaling van je bedrijf en personeelszaken ben je bij De6voorOndernemers aan het juiste adres.

Hulp nodig?

Aarzel niet langer en vraag om hulp

De6voorOndernemers is er voor ondernemers zoals jij, die wonen in de gemeente Rucphen. Ondernemers die het misschien moeilijk vinden om om hulp te vragen, maar die beseffen dat het soms niet anders kan. En heb je eenmaal besloten dat je advies nodig hebt, dan is het platform van De6voorOndernemers de uitgelezen plek om naar toe te gaan. Je vindt er een keur aan specialisten, die allemaal hun eigen expertise hebben. Ze stellen zich op de website aan je voor, met foto en korte informatieve tekst. Van daaruit kun je een keuze maken of je vult de online check in. Via de check krijg je automatisch een overzicht van de meest geschikte specialisten.

We snappen dat je niet met de eerste de beste specialist wilt praten over jouw hulpvraag, maar dat je liever iemand kiest die jou als persoon het meest aanspreekt. Jouw vraag is persoonlijk en daarmee ga je niet naar zomaar iemand. Gelukkig is er keuze genoeg en komen er regelmatig nieuwe specialisten bij uit één van de verschillende gemeenten die aangesloten zijn bij De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Welke specialist je ook kiest, alle specialisten van De6voorOndernemers zullen je graag verder helpen en begrijpen hoe groot de stap voor jou is geweest om advies te vragen.

Hoewel je misschien al lang onderneemt in de gemeente Rucphen, grote kans dat je toch niet helemaal op de hoogte bent van alle instanties en organisaties waar je als ondernemer terecht kunt met vragen. Zo zijn er naast het Ondernemersklankbord (OBK) en het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK) nog meer stichtingen en organisaties die zich richten op het helpen van ondernemers. De specialisten van De6voorOndernemers weten exact welke organisaties er zijn en waar jij moet zijn voor relevante antwoorden op jouw vragen.

Schuldhulpverlening

Laagdrempelig advies van een specialist

Op een laagdrempelige manier hulp bieden aan ondernemers die in de gemeente Rucphen wonen, dat is het doel van De6voorOndernemers. Je wordt snel op weg geholpen met zogenaamd staand advies. Dat is advies dat direct gegeven kan worden door één van onze specialisten zonder verder uitgebreid onderzoek. Daarnaast kan het ook zo zijn, dat je wordt doorverwezen naar een instantie die je nog beter verder kan helpen. Het staand advies is geheel kosteloos.

Uiteraard kan het zo zijn, dat jouw vraag niet meteen beantwoord kan worden en er meer onderzoek of verdieping nodig is. Natuurlijk helpen onze specialisten je in het geval van zogeheten zittend advies ook graag verder. Zittend advies zal in veel gevallen ook kosteloos kunnen worden verstrekt. Dat is met name wanneer de specialist in kwestie werkzaam is voor gemeente Rucphen (of 1 van de 5 andere gemeenten van De6 Gemeenten) of een andere (semi-)overheidsorganisatie.

Er zijn ook specialisten van De6voorOndernemers die zelf ondernemer zijn en het kan voorkomen, dat zij een vergoeding vragen voor zittend advies (staand advies is in alle gevallen kosteloos). De betreffende specialist zal altijd vooraf aangeven, wanneer er kosten aan het advies verbonden zullen zijn. Pas wanneer jij schriftelijk toestemming hebt gegeven, zal er verder worden gegaan met betaald advies.

In alle gevallen zal er naar gestreefd worden om je zo snel en goed mogelijk verder te helpen, zodat jij niet meer wakker hoeft te liggen met vragen over geld, schuldhulp of schuldhulpverlening. De6voorOndernemers zijn er voor jou als ondernemer uit de gemeente Rucphen. Aarzel niet om er gebruik van te maken.

Kies de specialist die bij je past!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers