Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Roosendaal

Ondernemen gaat met ups en downs gepaard, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar wat als je bedrijf in een neerwaartse spiraal zit waar je niet meer uit komt? Dan is er gelukkig een adres waar je als ondernemer uit de gemeente Roosendaal terecht kunt met al je vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening. Aarzel niet en neem gerust contact op met één van de specialisten van De6voorOndernemers.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Etten-Leur, Fijnaart en Roosendaal

Verminder je geldzorgen door gericht advies

De huidige situatie in de wereld zorgt voor nogal wat onzekerheid en hoewel jij als ondernemer echt wel wat gewend bent, maak jij je zorgen. Zorgen om de toekomst van je bedrijf en hoe je alle rekeningen kunt blijven betalen. De6voorOndernemers biedt hulp voor ondernemers uit gemeente Roosendaal zoals jij. Woon je in de gemeente Roosendaal en heb je vragen over financiën of kun je simpelweg wel wat advies gebruiken? Het speciale platform van De6 Gemeenten is er voor jou en de diverse specialisten helpen je kosteloos op weg.

Ben jij een ondernemer uit de gemeente Roosendaal en bevindt je bedrijf zich momenteel in zwaar weer? Stapelen de schulden zich op en heb je geen idee meer hoe je uit die neerwaartse spiraal kunt komen? Weet dan dat De6voorOndernemers je verder kan helpen met kosteloos advies. Een team van specialisten staat klaar voor ondernemers zoals jij, die wonen in de gemeente Roosendaal. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen expertise, waarmee ze je (uiteraard in alle discretie) zo goed mogelijk zullen voorzien van advies. Verder weten zij als geen ander bij welke instanties je terecht kunt voor schuldhulp en schuldhulpverlening voor bedrijven.

De6voorOndernemers is een uitgebreid platform waar je niet alleen kunt aankloppen met vragen van financiële aard. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen je helpen met een groot scala aan onderwerpen. Zo zijn er specialisten die zelf ondernemen en je uitstekend kunnen helpen om je (online) marketing op orde te krijgen. Zit je met vragen over uitbreiding van je bedrijf en weet je niet goed waar je daarmee naar toe moet? Ook die vragen kun je als ondernemer uit de gemeente Roosendaal stellen aan onze specialisten.

Hulp nodig?

Aarzel niet langer en vraag om hulp

De6voorOndernemers is er voor ondernemers zoals jij, die wonen in de gemeente Roosendaal. Ondernemers die het misschien moeilijk vinden om om hulp te vragen, maar die beseffen dat het soms niet anders kan. En heb je eenmaal besloten dat je advies nodig hebt, dan is het platform van De6voorOndernemers de uitgelezen plek om naar toe te gaan. Je vindt er een keur aan specialisten, die allemaal hun eigen expertise hebben. Ze stellen zich op de website aan je voor, met foto en korte informatieve tekst. Van daaruit kun je een keuze maken of je vult de online check in. Via de check krijg je automatisch een overzicht van de meest geschikte specialisten.

We snappen dat je niet met de eerste de beste specialist wilt praten over jouw hulpvraag, maar dat je liever iemand kiest die jou als persoon het meest aanspreekt. Jouw vraag is persoonlijk en daarmee ga je niet naar zomaar iemand. Gelukkig is er keuze genoeg en komen er regelmatig nieuwe specialisten bij uit één van de verschillende gemeenten die aangesloten zijn bij De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Welke specialist je ook kiest, alle specialisten van De6voorOndernemers zullen je graag verder helpen en begrijpen hoe groot de stap voor jou is geweest om advies te vragen.

Hoewel je misschien al lang onderneemt in de gemeente Roosendaal, grote kans dat je toch niet helemaal op de hoogte bent van alle instanties en organisaties waar je als ondernemer terecht kunt met vragen. Zo zijn er naast het Ondernemersklankbord (OBK) en het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK) nog meer stichtingen en organisaties die zich richten op het helpen van ondernemers. De specialisten van De6voorOndernemers weten exact welke organisaties er zijn en waar jij moet zijn voor relevante antwoorden op jouw vragen.

Schuldhulpverlening

Laagdrempelig advies voor ondernemers uit gemeente Roosendaal

De drempel om advies in te winnen over schuldhulp en schuldhulpverlening kan een hele hoge zijn en De6voorOndernemers wil die drempel graag zo laag mogelijk voor je maken. Als ondernemer uit de gemeente Roosendaal kun je daarom kosteloos gebruik maken van het platform. Hoe het werkt? Zodra je een passende specialist hebt uitgekozen, dan neem je zelf via de e-mail contact op. In het e-mailbericht geef je een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je vraag. Daarna zal de betreffende specialist binnen afzienbare tijd antwoord op je vraag geven of je door sturen naar de instantie die je verder kan helpen.

Het platform van De6 Gemeenten heeft als doel om zogenaamd staand advies te geven. Dat wil zeggen dat jij als ondernemer uit de gemeente Roosendaal door de specialist snel op weg geholpen wordt met kort advies. Daarmee bedoelen we advies dat in principe meteen te geven is, zodat je direct een stapje verder komt. Dat kan gaan om een antwoord of een doorverwijzing en het staand advies is altijd kosteloos. Natuurlijk kunnen er situaties voorkomen waarin staand advies niet voldoende is en je een uitgebreider antwoord nodig hebt (zogenaamd zittend advies).

Voor zittend advies is meer uitzoekwerk of meer verdieping nodig en in bepaalde gevallen kunnen daar wel kosten aan verbonden zijn. Specialisten die werken vanuit de gemeente Roosendaal of een (semi-) overheidsinstantie zullen het verdere advies veelal kosteloos kunnen aanbieden. Binnen De6voorOndermemers zijn er echter ook ondernemers werkzaam en het kan zo zijn dat zij wel een vergoeding vragen voor uitgebreider advies. Als er kosten aan verbonden zijn, dan zal de betreffende adviseur dit altijd duidelijk vooraf aangeven en alleen verder gaan wanneer jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten achteraf.

Aarzel niet langer en win advies in bij De6voorOndernemers, zodat je niet langer meer wakker hoeft te liggen vanwege geldzorgen of oplopende schulden.

Vind jouw specialist

Specialisten die ondernemers uit de gemeente Roosendaal steunen:

Coby helpt

Vestigingsmanager van Over Rood Breda

Coby Eestermans, specialist van De6voorOndernemers.nl

Coby Eestermans

Direct contact Lees meer over Coby

Ik ben Coby Eestermans, vestigingsmanager van Over Rood Breda. Mijn team is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers (veelal ZZP-ers), die in financiële problemen zijn geraakt. Wij zijn vrijwilligers, vaak zelf (voormalig) ondernemer en wij willen graag onze expertise inzetten om jou als ondernemer te begeleiden naar een financieel gezonde toekomst. Dat doen we door eerst de problemen in kaart te brengen en dan met jou te zoeken naar de juiste oplossing. Samen met ons sta je er in een lastige periode van je leven niet alleen voor. Wij helpen je net zo lang tot je het zelf weer aankunt óf bij het juiste loket verder geholpen wordt.

Lees minder

Henk helpt

Ondernemersklankbord West-Brabant

Henk van Ooyen, specialist van De6voorOndernemers.nl

Henk van Ooyen

Direct contact Lees meer over Henk

Vanuit mijn jarenlange ervaring bij grotere bedrijven help ik graag ondernemers vooruit die een onderneming willen starten of die begeleidt willen worden in het verder ontwikkelen van hun business. Mijn expertise ligt vooral op het gebied marketing, sales, innovatie en algemeen management. Ik krijg energie van het sparren met ondernemers en hen zo te helpen bij de vele uitdagingen waar zij in hun bedrijfsactiviteiten mee te maken hebben.

Ik ben nu ruim zes jaar adviseur bij het Ondernemersklankbord. In 2015. Ben zelf nooit zelfstandig ondernemer geweest, maar in mijn carrière als merkenbouwer bij multinationals heb ik in het internationale ondernemen wel enorm veel waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Bagage die ik graag inzet om mkb-ondernemers te helpen om hun propositie helder te krijgen en hun doelstellingen te realiseren.

Lees minder

Ingeborg helpt

Schuldhulpverlener

Ingeborg Minjon

Ingeborg Hagenbeek

Direct contact Lees meer over Ingeborg

Mijn naam is Ingeborg Hagenbeek en ik ben schuldhulpverlener.

Wij helpen ondernemers met financiële vraagstukken op alle gebieden maar zijn gespecialiseerd in schuldhulpverlening. Onze kennis zit op het gebied van schuldoplossing, coaching en budgettering.
Daarnaast ondersteunen wij bij bedrijfsbeëindiging. We kunnen de samenwerking aangaan met huidige accountant/boekhouder of onze eigen accountant. We streven naar korte lijnen en transparantie met schuldenaren, schuldeisers, gemeenten en overige relaties. De menselijke maat binnen de regelgeving is voor ons leidend. Gedurende het hele begeleidingstraject zijn wij makkelijk en de hele dag bereikbaar voor onze cliënten.

Lees minder

Paul helpt

Projectleider StartToGrow / founder BrickbyBrick

Paul Hoogerhuis, specialist van De6voorOndernemers.nl

Paul Hoogerhuis

Direct contact Lees meer over Paul

ls organisatieadviseur ondersteun ik bedrijven bij strategievorming en met name de doorvertaling van deze strategie naar de gehele organisatie. Praktisch en hands on. Altijd met oog voor het bedrijfskundig- en het menselijk aspect. Afgelopen 5 jaar als ondernemer verschillende starters, groeiers en mid market bedrijven geholpen bij toekomstvorming en bijbehorende implementatie. In goede tijden en slechte tijden. Kernwoorden die bij mij passen zijn: energiek, praktisch, duidelijk, resultaatgericht.

Lees minder

Roy helpt

Regiovoorzitter OKB-team West-Brabant

Roy van Diem, specialist van De6voorOndernemers.nl

Roy van Diem

Direct contact Lees meer over Roy

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als vrijwilliger voor het Ondernemersklankbord. Ik heb veel plezier met het helpen van ondernemers in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste vind ik, klikt het en open eerlijk zijn. Voor een ondernemer: wat onderscheidt je van je concurrenten en blijf bij je je leest. Samen maken we er een succes van. Ik sta klaar!

Lees minder

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers