Schuldhulpverlening voor ondernemers uit gemeente Halderberge

Stel dat je onderneming niet helemaal lekker draait, dan geeft dat flink wat stress. En misschien heb je het idee dat je er helemaal alleen voor staat. Gelukkig is niets minder waar. Ondernemers uit de gemeente Halderberge kunnen terecht bij De6voorOndernemers wanneer ze vragen hebben over geld, schulden en schuldhulpverlening. Dit platform is een initiatief van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) waarbij een grote hoeveelheid specialisten je kan voorzien van kosteloos advies.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Moerdijk en Halderberge

Lig niet wakker over geldzorgen

Ben jij een ondernemer in de gemeente Halderberge en ben jij op zoek naar meer informatie over schuldhulpverlening voor je bedrijf? De6voorOndernemers kan jou als ondernemer uit gemeente Halderberge verder helpen door al je vragen over schuldhulp te beantwoorden. Minder (geld) zorgen? Niet meer wakker liggen over hoe het nu verder moet? Het gratis advies helpt je verder in de volgende stap naar een financieel gezond bedrijf of een passende regeling voor de schulden van je onderneming.

Vind jij het als ondernemer lastig om anderen om advies te vragen? Hou jij de zorgen over je bedrijf liever voor jezelf, maar kun je steeds vaker de slaap niet vatten vanwege de problemen waarin je onderneming zich bevindt? De specialisten van De6voorOndernemers hebben daar alle begrip voor en kunnen je in alle discretie verder helpen met antwoord op je vragen over financiën, schuldhulp en schuldhulpverlening voor ondernemingen. Jij als ondernemer die woont in de gemeente Halderberge wordt snel geholpen, zodat je ook snel weer verder kunt met je bedrijf. Geen slapeloze nachten meer, maar duidelijk advies.

Bij De6voorOndernemers kun je niet alleen terecht met financiële vragen, er zijn ook specialisten op diverse andere gebieden beschikbaar. Daarbij kun je denken aan (online) marketing, personeelszaken en ook vragen over het laten groeien van je bedrijf kun je stellen aan onze specialisten. In de loop van de tijd zullen er steeds meer diverse experts beschikbaar komen op de website.

Hulp nodig?

Een team van specialisten voor jou

Heb je eenmaal besloten om hulp van buitenaf in te schakelen, dan kun je als ondernemer uit de gemeente Halderberge met al je vragen terecht bij De6voorOndernemers. Een team van specialisten staat voor je klaar. Je kunt ze vinden op het online platform. Daar vind je naast een overzicht met foto’s ook extra informatie over de personen op die foto’s. Op die manier kun je zien welke specialist jou het meest aanspreekt en het best bij jou past. Twijfel je? Vul dan de check in en je vindt na het invullen vanzelf een overzichtje met specialisten die je van advies kunnen voorzien.

De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) hebben met De6voorOndernemers een platform opgezet om alle ondernemers die in 1 van de 6 gemeenten wonen verder te helpen. De aangesloten specialisten hebben allemaal hun eigen expertise en redenen om mee te doen. Wat vast staat, is dat ze allemaal enorm gemotiveerd zijn om ondernemers zoals jij verder te helpen en van solide advies te voorzien. Zij begrijpen dat het een hele stap is om om hulp te vragen en zullen jouw vraag (en gegevens) met de nodige zorgvuldigheid en discretie behandelen. Daar kun je zeker van zijn!

De specialisten zullen je niet alleen voorzien van advies, indien nodig kunnen ze je ook doorverwijzen naar relevante instanties. Er zijn namelijk talloze organisaties en stichtingen die ondernemers zoals jij verder kunnen helpen. Misschien ken je er aantal van, misschien ook niet. Onze specialisten kunnen je echter direct vertellen waar je terecht kunt voor regelingen en/of initiatieven die passen bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Dat lijkt ons nog een uitstekende reden om De6voorOndernemers in te schakelen.

Schuldhulpverlening Rucphen en Zundert

Laagdrempelig advies van een specialist

Op een laagdrempelige manier hulp bieden aan ondernemers die in de gemeente Halderberge wonen, dat is het doel van De6voorOndernemers. Je wordt snel op weg geholpen met zogenaamd staand advies. Dat is advies dat direct gegeven kan worden door één van onze specialisten zonder verder uitgebreid onderzoek. Daarnaast kan het ook zo zijn, dat je wordt doorverwezen naar een instantie die je nog beter verder kan helpen. Het staand advies is geheel kosteloos.

Uiteraard kan het zo zijn, dat jouw vraag niet meteen beantwoord kan worden en er meer onderzoek of verdieping nodig is. Natuurlijk helpen onze specialisten je in het geval van zogeheten zittend advies ook graag verder. Zittend advies zal in veel gevallen ook kosteloos kunnen worden verstrekt. Dat is met name wanneer de specialist in kwestie werkzaam is voor gemeente Halderberge (of 1 van de 5 andere gemeenten van De6 Gemeenten) of een andere (semi-)overheidsorganisatie.

Er zijn ook specialisten van De6voorOndernemers die zelf ondernemer zijn en het kan voorkomen, dat zij een vergoeding vragen voor zittend advies (staand advies is in alle gevallen kosteloos). De betreffende specialist zal altijd vooraf aangeven, wanneer er kosten aan het advies verbonden zullen zijn. Pas wanneer jij schriftelijk toestemming hebt gegeven, zal er verder worden gegaan met betaald advies.

In alle gevallen zal er naar gestreefd worden om je zo snel en goed mogelijk verder te helpen, zodat jij niet meer wakker hoeft te liggen met vragen over geld, schuldhulp of schuldhulpverlening. De6voorOndernemers zijn er voor jou als ondernemer uit de gemeente Halderberge. Aarzel niet om er gebruik van te maken.

Kies de specialist die bij je past!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers