Schuldhulpverlening voor ondernemers uit Fijnaart

Ondernemen gaat met ups en downs gepaard, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar wat als je bedrijf in een neerwaartse spiraal zit waar je niet meer uit komt? Dan is er gelukkig een adres waar je als ondernemer uit Fijnaart terecht kunt met al je vragen over financiën, schulden en schuldhulpverlening. Aarzel niet en neem gerust contact op met één van de specialisten van De6voorOndernemers.

Wat kan De6voorondernemers betekenen?
Schuldhulpverlening Etten-Leur, Fijnaart en Roosendaal

Discrete hulp wanneer jouw onderneming dat nodig heeft

Als ondernemer sta je wel vaker voor hete vuren, maar wordt het momenteel te warm onder je voeten en heb je advies nodig? De6voorOndernemers helpt ondernemers die wonen in Fijnaart (gemeente Moerdijk) met advies en informatie over geldzaken, schulden en schuldhulpverlening voor bedrijven. Een team van specialisten met verschillende expertises staat voor je klaar om je kosteloos verder te helpen. Dit doen ze bijvoorbeeld door je naar de juiste instanties door te verwijzen of door je te wijzen op regelingen waar je gebruik van kunt maken als ondernemer uit Fijnaart.

Zit jij met je handen in het haar, omdat je bedrijf niet goed meer loopt terwijl de schulden juist oplopen? Dan is De6voorOndernemers het platform voor jou als ondernemer uit Fijnaart. Je kunt advies inwinnen bij diverse experts, die ieder hun eigen specialisme hebben. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk discretie is en kunnen je voorzien van advies over zaken zoals schuldhulp en schuldhulpverlening. Durf de eerste stap te zetten en vraag één van de specialisten om je te informeren naar alle mogelijkheden en regelingen die openstaan voor ondernemers uit Fijnaart.

De6voorOndernemers is in het leven geroepen door De6 Gemeenten in samenwerking met lokale partnerorganisaties die zich richten op ondernemers uit 1 van de 6 gemeenten, waaronder gemeente Moerdijk (Fijnaart). De specialisten kunnen je verder helpen met vraagstukken over diverse onderwerpen (waar financiën en schuldhulp er slechts een paar van zijn). Ook voor vragen over (online) marketing, uitbreiding of afschaling van je bedrijf en personeelszaken ben je bij De6voorOndernemers aan het juiste adres.

Hulp nodig?

Kies de meest geschikte specialist

Op het moment dat je eenmaal de knoop hebt doorgehakt dat het zo niet langer kan, begint voor jou de zoektocht naar antwoorden en oplossingen. De specialisten van De6voorOndernemers helpen je graag op weg. Zij zijn er voor alle ondernemers uit Fijnaart. Je kunt op de website een overzicht vinden met alle specialisten die momenteel zijn aangesloten bij De6voorOndernemers. Behalve hun foto vind je ook meer informatie over de expert zelf en zijn/haar vakgebied. Als dat je niet genoeg helpt om een keuze te maken, dan kun je de check invullen om zo tot de meest geschikte specialist voor jouw vraag te komen.

Uiteraard betekent het vinden van de juiste specialist niet alleen dat diegene over de juiste kennis beschikt. Het is belangrijk dat je die persoon kiest die jou het meeste aanspreekt. Dat is meteen ook het grote voordeel van het platform van De6 Gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert). Tussen alle specialisten zit er altijd wel eentje waarbij jij het gevoel hebt dat die je echt verder kan helpen. En heb je eenmaal die persoon gevonden? Dan kun je ervan verzekerd zijn dat jouw vraag niet alleen met de nodige expertise, maar ook met discretie wordt behandeld. Bij De6voorOndernemers snappen we dat je voor het vragen om hulp niet zomaar over één nacht ijs bent gegaan en dat die stap een heel grote voor je is geweest.

Er bestaan tal van organisaties en instanties die het leven van ondernemers makkelijker kunnen maken. Een flink aantal daarvan zul je niet eens van naam kennen, terwijl ze je wel verder kunnen helpen. En zelfs al zou je de instanties wel kennen, het valt in de praktijk niet altijd mee om de juiste stichting of organisatie te vinden die aansluit bij jouw vraag. Ook daar kan De6voorOndernemers je mee helpen. De specialisten weten precies waar je moet zijn voor een passend antwoord en verwijzen je graag door.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Laagdrempelig advies voor ondernemers uit Fijnaart

De drempel om advies in te winnen over schuldhulp en schuldhulpverlening kan een hele hoge zijn en De6voorOndernemers wil die drempel graag zo laag mogelijk voor je maken. Als ondernemer uit Fijnaart kun je daarom kosteloos gebruik maken van het platform. Hoe het werkt? Zodra je een passende specialist hebt uitgekozen, dan neem je zelf via de e-mail contact op. In het e-mailbericht geef je een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je vraag. Daarna zal de betreffende specialist binnen afzienbare tijd antwoord op je vraag geven of je door sturen naar de instantie die je verder kan helpen.

Het platform van De6 Gemeenten heeft als doel om zogenaamd staand advies te geven. Dat wil zeggen dat jij als ondernemer uit Fijnaart door de specialist snel op weg geholpen wordt met kort advies. Daarmee bedoelen we advies dat in principe meteen te geven is, zodat je direct een stapje verder komt. Dat kan gaan om een antwoord of een doorverwijzing en het staand advies is altijd kosteloos. Natuurlijk kunnen er situaties voorkomen waarin staand advies niet voldoende is en je een uitgebreider antwoord nodig hebt (zogenaamd zittend advies).

Voor zittend advies is meer uitzoekwerk of meer verdieping nodig en in bepaalde gevallen kunnen daar wel kosten aan verbonden zijn. Specialisten die werken vanuit Fijnaart of een (semi-) overheidsinstantie zullen het verdere advies veelal kosteloos kunnen aanbieden. Binnen De6voorOndermemers zijn er echter ook ondernemers werkzaam en het kan zo zijn dat zij wel een vergoeding vragen voor uitgebreider advies. Als er kosten aan verbonden zijn, dan zal de betreffende adviseur dit altijd duidelijk vooraf aangeven en alleen verder gaan wanneer jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten achteraf.

Aarzel niet langer en win advies in bij De6voorOndernemers, zodat je niet langer meer wakker hoeft te liggen vanwege geldzorgen of oplopende schulden.

Doe nu de check en neem rechtstreeks contact op met de specialist van je keuze!

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers