Ondersteuning voor ondernemers

Je maakt je zorgen. Als je heel eerlijk bent, dan gaat het niet zo lekker met je bedrijf. Dat is balen, maar het kan de beste overkomen. Het belangrijkste is dat je bedrijf er weer bovenop komt. De6voorOndernemers kan daarbij helpen. Zij bieden gratis ondersteuning voor ondernemers zoals jij. De enige voorwaarde die zij stellen, is dat je bedrijf in de gemeente Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Zundert, Etten-Leur of Rucphen gevestigd is.

de6voorondernemers-specialist-worden-personen
Ondersteuning voor ondernemers - De6voorOndernemers

Er is meer mogelijk dan je denkt

Er zijn meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken en alleen daarom al is het de moeite waard om anoniem en gratis één van de specialisten van De6voorOndernemers te raadplegen. Onze experts weten de weg te vinden naar de juiste instanties en benodigde regelgeving of ze hebben verstand van alles dat met ondernemen te maken heeft. Dat is mooi, want zo weet jij waar je terecht kunt met al je vragen op het gebied van ondernemen.

Ondersteuning voor ondernemers

Je kunt alle facturen nog net voldoen, maar je ziet de donkere wolken langzaam tevoorschijn komen en je voelt de bui al hangen. Er zal iets moeten gebeuren, maar je weet niet goed wat. Bij De6voorOndernemers kunnen we je helpen om erger te voorkomen. Zo zijn er specialisten die alles weten over marketing en je bedrijf een boost kunnen geven door een goede marketingstrategie op te zetten. Of wat dacht je van een collega-ondernemer waarmee je kunt praten over hoe je op een gezonde manier kunt groeien met je bedrijf.

Advies nodig?
Ondersteuning voor ondernemers - De6voorOndernemers

Wacht niet te lang

Hulp vragen is lastig, maar hoe eerder je aan de bel trekt, hoe beter. Des te sneller word je geholpen om weer voldoende inkomen voor jezelf (en je gezin) te verdienen. En hoe beter je nachtrust zal worden. Natuurlijk is er een drempel waar je overheen zult moeten, maar wij doen ons best om die drempel zo laag mogelijk te maken. Zo is de eerste informatieaanvraag uiteraard volledig anoniem en zullen onze specialisten je in alle discretie verder helpen.

Juist door alle verschillende mogelijkheden en regelingen zou je als ondernemer door de bomen het bos volledig kwijt raken. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van de Bbz (Besluit bijstandsregeling zelfstandigen)? Dat is een bijstandsregeling speciaal voor zelfstandigen die in (tijdelijke) financiële problemen zijn gekomen die het voortbestaan van hun bedrijf bedreigen. Zo zijn er nog talloze andere regelingen die jouw bedrijf misschien kunnen helpen. De6voorOndernemers vindt ze voor je!

Ondersteuning voor ondernemers - De6voorOndernemers

Een toekomstbestendig bedrijf

Ondernemen kan soms gepaard gaan met de nodige onzekerheden. Misschien gaat het nu wel prima met je bedrijf, maar ben je diep van binnen bang voor wat de toekomst gaat brengen. Ook wanneer je twijfelt over hoe jij je bedrijf in de toekomst financieel gezond kunt houden, kun je terecht bij De6voorOndernemers.

De experts die bij ons zijn aangesloten weten stuk voor stuk veel over hun eigen specialisme. Zo vind je niet alleen financiële experts en schuldhulpverleners, maar bijvoorbeeld ook marketingexperts, specialisten die alles weten over groei en ervaren ondernemers die graag andere zelfstandigen verder helpen.

Wij wijzen de weg

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van de vele wegen die je kunt bewandelen om je bedrijf weer volledig op de rit te krijgen en de toekomst met opgeheven hoofd tegemoet te zien. Je moet alleen de weg weten te vinden en dat is nu precies waar De6voorOndernemers je bij kan helpen. Is je onderneming gevestigd in de gemeente Zundert, Rucphen, Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur of Halderberge? Dan mag je gratis gebruik maken van de kennis van alle aangesloten experts.

In het totaaloverzicht kun je direct kiezen en (indien gewenst anoniem) contact opnemen met de specialist van je keuze. Je bent er altijd van verzekerd dat alle experts jouw vraag met discretie zullen behandelen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Doe dan volledig anoniem de check en ontdek welke specialist jouw vraag het beste kan beantwoorden.

Doe de check

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers