Ondernemersadvies

Heb jij als ondernemer ook de neiging om het allemaal zelf te regelen? Onder het mom van: "Als ik het zelf doe, dan weet ik tenminste dat het goed gebeurt." Dat snappen we helemaal. Maar je hoeft het wiel echt niet opnieuw uit te vinden. Het kan soms juist fijn zijn om advies in te winnen bij iemand anders. Een onafhankelijke partij die jou in je waarde laat. Gratis ondernemersadvies, dat kan jouw bedrijf net dat ene duwtje geven richting nog meer succes. Laat dat nou precies zijn waar je bij de specialisten van De6voorOndernemers voor terecht kunt. Gratis en (indien gewenst) anoniem ondernemersadvies.

Verschillende soorten ondernemersadvies

Subsidies en financiële steun
Als ondernemer kun je soms wel wat financiële ondersteuning gebruiken. De6voorOndernemers helpt je graag op weg met subsidies en financiële steun waar je recht op hebt. De specialisten zijn op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren en begeleiden.

Marketingvraagstukken
Hoe bereik je jouw doelgroep? Welke marketingstrategieën kun je inzetten? Dit zijn vragen waar je als ondernemer enorm mee kunt worstelen. De6voorOndernemers biedt ondersteuning bij verschillende marketingvraagstukken, zodat je jouw bedrijf beter op de kaart kunt zetten.

Personeelszaken
Als ondernemer krijg je vaak te maken met personeelszaken. Van het werven van nieuwe medewerkers tot het opstellen van contracten en het voeren van functioneringsgesprekken. De6voorOndernemers biedt ondersteuning bij verschillende personeelszaken, zodat je ook hierin steeds beter je weg zult vinden.

Schuldhulpverlening voor ondernemers
steun voor ondernemers uit Etten-Leur

Kortlopende leningen
Soms heb je als ondernemer behoefte aan een kortlopende lening. Bijvoorbeeld om een investering te doen of om een tijdelijk liquiditeitstekort op te vangen. De6voorOndernemers geeft je ondernemersadvies en kan je helpen door je in contact te brengen met de juiste partijen.

Hulp bij schulden
Maak jij je zorgen over de liquiditeit van je bedrijf? Dan is het goed om te weten, dat je er niet alleen voor staat. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe beter. Des te sneller word je geholpen om weer voldoende inkomen te verdienen. En hoe beter je nachtrust weer zal worden.

Kortom, als ondernemer uit Roosendaal, Rucphen, Zundert, Etten-Leur, Halderberge of Moerdijk kun je bij De6voorOndernemers terecht voor ondernemersadvies op verschillende vlakken. Het enige wat je hoeft te doen is de gratis check invullen en de specialist kiezen die het beste bij jouw vraagstuk past. Op deze manier kun je snel geholpen worden en kun jij je weer richten op datgene waar je goed in bent: ondernemen.

Doe de check

Een toekomstbestendig bedrijf

Ondernemen kan soms gepaard gaan met de nodige onzekerheden. Misschien gaat het nu prima met je bedrijf, maar ben je diep van binnen bang voor wat de toekomst gaat brengen. Ook wanneer je twijfelt over hoe jij je bedrijf in de toekomst financieel gezond kunt houden, kun je terecht bij De6voorOndernemers.

De experts die bij ons zijn aangesloten weten stuk voor stuk veel over hun eigen specialisme. Zo vind je niet alleen financiële experts en schuldhulpverleners, maar bijvoorbeeld ook marketingexperts, specialisten die alles weten over groei en ervaren ondernemers die het leuk vinden om andere zelfstandigen verder te helpen. Zij geven graag ondernemersadvies!

Als het gratis is...

Iedereen houdt van gratis, toch? Maar misschien denk je bij het zien van de woorden “gratis” en “kosteloos” dat het niet veel voorstelt. Als het niks kost, dan is het ook niks. Dat zal in een aantal gevallen ook zeker zo zijn, maar in het geval van De6voorOndernemers niet. De specialisten van De6voorOndernemers weten waar ze het over hebben en kunnen je op verschillende gebieden verder helpen.

Ondernemersadvies

Zo werkt het

Er zijn diverse wegen die je kunt bewandelen om antwoord te krijgen op de vraagstukken waar je als ondernemer mee zit. Je moet alleen de weg weten te vinden en dat is nu precies waar De6voorOndernemers je bij kan helpen. Is je onderneming gevestigd in de gemeente Zundert, Rucphen, Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur of Halderberge? Dan mag je gratis gebruik maken van de kennis van alle aangesloten experts.

In het totaaloverzicht kun je direct kiezen en (indien gewenst anoniem) contact opnemen met de specialist van je keuze. Je bent er altijd van verzekerd dat alle experts jouw vraag met discretie zullen behandelen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Doe dan volledig anoniem de check en ontdek welke specialist jouw vraag het beste kan beantwoorden.

Onze partners voor startende en ervaren ondernemers